Počelo suđenje ljubomornom Srbinu iz Bremena zbog surovog zločina: Smrskao glavu ženi limenkom piva

"To sam bio ja, ja sam, žao mi je", priznao je ubica na suđenju

  • 5
Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Foto ilustracija: Shutterstock

Srbinu (42) iz nemačkog grada Bremen, koji je u novembru prošle godine svojoj ženi zbog ljubomore smrskao glavu limenkom piva, u četvratk je počelo suđenje

Čovek je priznao da je počinio ovaj užasan zločin, javlja nemački Tag24.de.

- Ja sam to uradio. Ubio sam je i žao mi je - rekao je potpuno smireno.

Kako je i sam objasnio, nesrećnu ženu je udarao pesnicama i punom limenkom piva u glavu, dok nije izgubila svest. Kako se navodi, koristio je čak i otvarač za flaše.

Nakon incidenta, muškarac je pozvao Hitnu pomoć i rekao da je počinio zločin, ubivši suprugu. Kada je ekipa stigla, žena je navodno bila samo bez svesti, a nakon dva dana je preminula u bolnici od cerebralnog endema i gubitka krvi. Ovi navodi su potvrđeni prilikom čitanja optužnice, kada je navedeno da je ženi lice bilo potpuno uništeno.

Javni tužilac je objasnio da je, kada je policija stigla, optuženi izgovorio:  "To sam bio ja, ja sam, žao mi je", kao i da se nije opirao hapšenju.

Jedan policajac je izvestio da je optuženi priznao da je koristio kokain i heroin. Istražitelji sumnjaju u ljubomoru kao motiv ovog čina.

Inače, tragedija se dogodila u novembru prošle godine u Bremerhavenu nedaleko od Bremena, u stanu u kojem je optuženi živeo sa svojom partnerkom. Sumnja se da je iz ljubomore nasrnuo na nesrećnu ženu, a zatim je tukao do smrti.

Srbin se u sudnici od medija skrivao držeći fasciklu preko lica.

Slučaj se vodi pred Okružnim sudom u Bremenu, a na početku ročišta optuženi je priznao zločin koji mu se stavlja na teret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SSmrtna kazna odmah

    7. avgust 2021 | 14:34

    Da ne pobegne u Srbiju

  • P

    7. avgust 2021 | 14:33

    Pravna drzava odmah sudnenne

  • Silvija

    7. avgust 2021 | 14:17

    Nije ti zao mlakonja,zao ti je sto je htela da te ostavi ,ljubomora te oterala na robiju.Tebe se treba odreci kao sina ,ona je mrtva ,takvi treba da ostanu u zatvoru do kraja zivota,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA