Navodna Putinova ljubavnica viđena posle 2,5 godine: Priča se da mu je rodila blizance, nosi i burmu

Iako je negirala da je u vezi sa predsednikom, mnogi Rusi veruju da je ona tajna prva dama Rusije

  • 5
Vladimir Putin, Alina Kabaeva Foto: Tanjug/AP, Youtube

Bivša gimnastičarka i šampionka na Olimpijskim igrama Alina Kabajeva, za koju se priča da je navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, pojavila se u javnosti posle dve i po godine.

Kabajeva (38) pojavila se na državnoj televiziji i osudila sudije na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što ruska zvezda Dina Averina nije osvojila zlatnu medalju u ritmičkoj gimnastici.

Ona je iz javnosti nestala pre skoro tri godine, nakon glasina da je predsedniku Rusije rodila blizance u bolnici u Moskvi. Ona zvanično negira da je u vezi sa Putinom (68), koji takođe krije svoj privatni život i ne voli da iznosi detalje.

Na snimku je delovala samouvereno, a mnogima je za oko zapala burma na njenoj desnoj ruci.

U najnovijem pojavljivanju u javnosti Kabajevu nisu ispitivali o navodno vezi sa Putinom niti da li je ona ruska tajna prva dama, prenosi Mirror.

Umesto toga, kritikovala je osvajanje zlatne medalje od strane učesnice iz Izraela, koja je pobedila Ruskinju, što je Kabajeva ranije označila kao "očiglednu nepravdu" i zaveru protiv Rusije.

- Izvođenje Dine Averine je bilo savršeno, za razliku od rivalke iz Izraela, koja je napravila užasnu grešku. Ta greška bi trebalo da vredi jedan poen, a ali uzeli su joj samo 0,7 poena. Zlatna medalja se ne osvaja sa takvim greškama - istakla je bivša šampionka.

Kabajeva je na čelu velikog medijskog holdinga na strani Kremlja, ali je nestala iz javnosti u oktobru 2018. usled nepotvrđenih navoda da je rodila blizance.

Alina Kabaeva, Vladimir Putin Foto: Profimedia/Kremlin.ru / East2West News

Glasine da je u vezi sa Putinom pojavile su se još 2008. godine, a uprkos negiranju mnogi veruju da je ona tajna prva dama Rusije.

Mnogi Rusi misle da je ona razlog za Putinov razvod sa bivšom suprugom Ljudmilom (63), sa kojom ima dve odrasle ćerke.

Video: Putinova tajna ćerka: Kaže da voli što je u centru pažnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA