Pojavile se fotografije misterioznog podruma glavnoosumnjičenog za ubistvo male Medlin Meken

On je u ovoj kući živeo u periodu od 2013. do 2016. godine dok je vodio jedan lokalni kiosk

  • 0
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Medlin Meken / Foto: Tanjug/AP

Slučaj nestanka male Medlin Meken već više od deceniju ne prestaje da intrigra javnost. Glavnoosumnjičeni za njenu smrt je Kristijan Brukner. Policija je u međuvremenu na poziv sadašnje stanarke pretresla njegov dom, a posebnu pažnju privukla je misteriozna rupa u podrumu.

Fotografije misterioznog podruma je objavio Miror.

Policajci su pretresli bivši dom osuđenog pedofila i glavnog osumnjičenog za ubistvo Medlin Meken u centralnoj Nemačkoj nakon što ih je sadašnja stanarka obavestila da ga je prepoznala kao bivšeg vlasnika kuće u kojoj ona sada živi.

On je u ovoj kući živeo u periodu od 2013. do 2016. godine dok je vodio jedan lokalni kiosk.

Žena je policiji rekla da je u kući u kojoj sada živi primetila čudnu rupu u podrumu. Ovo je odmah alarmiralo policajce, budući da je ranije njegov prijatelj ispričao kako je Kristijan Brukner rekao da želi da napravi zvučno izolovanu tamnicu poput one koju je imao Jozef Fricl u Austriji. 

Nikada nije utvrđeno da li je Brukner zaista pokušao da napravi ovakvu tamnicu u kući, jer nikada nije uspeo da je završi jer je ubrzo morao da beži iz grada kada je shvatio da ga juri policija zbog brojnih prestupa uključi i silovanja u Portugalu.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Kristijan Brukner, glavnoosumnjičeni za ubistvo male Medlin /Foto: Tanjug/AP

Sadašnja stanarka rekla je da se nikada ne bi uselila u kuću da je ranije znala ko je on u stvari.

- Sve je izgledalo kao smetlište, a ne kao stan. Tada mi to nije smetalo. Svideo mi se vrt jer je bio veliki, a meni je trebalo dosta prostora - kaže ona za Mirror.

Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

Kada se uselila Sabina je primetila da je on iskopao rupu u podrumu, međutim tada tome nije pridavala mnogo pažnje.

Kada je saznala da je on glavnoosumnjičeni u slučaju Medlin Meken, odmah je kontaktirala policiju i objasnila im je šta je tamo pronašla.

- Otišla sam pravo u policiju, jer sam se setila podruma i uplašila sam se šta bi tu moglo da se nalazi. Čudan je osećaj, postoji rupa pod vašim nogama i niko ne zna šta je tu zakopano - rekla je ona.

Neobična drvena kuća, koja pomalo podseća na one u Grimovim bajkama, nije blizu glavnog puta, mada je lako uočljiva zbog plavog krova. U bašti ima puno cveća i zasađenih voćki, mada je u samoj kući veoma zapušteno i vlažno.

Ona je medijima opisala kako je izgledao njen prvi susret sa Bruknerom.

- Pokazao mi je svoje rukotvorine u kući i oko nje. Delovao mi je sablasno i veselo u isto vreme, u nekim momentima me je čak podsetio na razigrano dete - rekla je Sabina.

Ono što je u Sabini uvek izazivalo sumnju jeste način na koji ju je gledao.

- Retko sam mogla da ga vidim bez piva u ruci. Uvek je nosio neku jaknu i delovao je pomalo neuredno. Ono što mi je posebno bilo čudno kod njega je prazan pogled koji je imao, delovalo mi je kao da gleda kroz mene - kaže ona.

Prošle godine nemačka policija intenzivno je pretraživala drugo dvorište koje je povezivano sa njim u Hanoveru. Međutim i posle dva dana intezivne potrage za telom devojčice, ništa nije pronađeno.

Da podsetimo, Medlin Meken je nestala 2007. godine dok je sa porodicom bila na odmoru u Portugalu.

Video: Prekopavaju jedno imanje u Hanoveru: Da li je policija pronašla telo male Medlin Meken?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA