≫ 

Dvojica muškaraca silovala su devojčicu u parku: Jedan joj je oteo ljubimca, drugi je napastvovao

Jedan od njih oteo joj je psa, dok je drugi nasrnuo na devojčicu, bacio je na zemlju i silovao

  • 6
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija u Mančesteru traga za dvojicom muškaraca koji se sumnjiče da su u nedelju uveče u parku silovali 17-godišnju devojčicu.

Dvojica muškaraca napali su nesrećnu devojčicu dok je uveče po parku u blizini kuće šetala psa. Jedan od njih oteo joj je psa, dok je drugi nasrnuo na devojčicu, bacio je na zemlju i silovao.

Oni su zatim pobegli, a devojčica je uspela da vriskom dozove dve žene koje su se nalazile u parku. Njih dve su pomogle devojčici da ustane, a ubrzo je na mesto nesreće došla hitna pomoć i policija.

Devojčica je jednog od napadača opisala kao tamnoputog, visokog muškarca sa crnom kosom i bradom koji ima oko 30 godina i afrički akcenat.

- Nosio je crnu jaknu, tamne farmerke i crne patike sa debelim đonom.

Ona je policiji rekla da je drugi mladić bio svetle puti, da je imao kratku bradu i da je imao engleski akcenat.

- On je na sebi imao belu majicu sa dugim rukavima sa V izrazom, tamne široke farmerke i bele patike - rekla je uplašena devojčica policijskom službenika.

Inspektor Lui Edvards koji vodi istragu rekao je da razume koliko je situacija delikatna budući da se radi o maloletnoj devojci i da su roditelji uplašeni da bi nešto slično moglo da se dogodi i njihovoj deci, piše Metro news.

- Pažljivo smo pretražili mesto nesreće, pojačali smo prisustvo policijskih snaga u celom gradu, posebno ovde u okolini parka. Učinićemo sve da osobe koje su počinile zločin plate za to što su uradili.

On je na kraju pozvao sve građane koji imaju bilo kakve informacije o počiniocima da odmah obaveste policiju i budu odgovorni prema celoj zajednici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    25. avgust 2021 | 06:18

    naci bagru i smrtna kazna

  • Marijana

    25. avgust 2021 | 09:11

    Olako shvatamo rec sloboda , zapad ju je vec izgubio a i mi cemo uskoro ako se ne opametimo.Pa muslimani bi prvo otisli u arapske zemlje ne bi hrlili u Evropu.Zato su i dosli da siluju i ubijaju hriscane.Eh sto i mi nemamo Orbana.

  • Zoki

    25. avgust 2021 | 02:14

    Opet Mouhamedanci!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA