≫ 

Majka za 12 sati izgubila dvojicu sinova zbog korone: Volela bih da sam ih naterala da se vakcinišu

Lisa i njeni sinovi živeli su u istoj kući kada su se zarazili. Budući da je ona vakcinisama Modernom preležala je korona virus uz blaže simptome

  • 5
Aaron Jaggi, 35, (left) and Free Jaggi, Foto: Privatna arhiva

U samo 12 sati Lisa Brendon sa Floride, izgubila je dvojicu sinova koji su umrli od korona virusa. Uplakana žena apelovala je na sve da se što pre vakcinišu, dok još nije kasno, da druge porodice ne bi morale da prolaze kroz isto, piše New York Post.

Lisa, koja je iz inače iz Džeksonvila, izjavila je za medije, nakon smrti sinova, da žali što nije uticala na svoje sinove 35-godišnjeg Arona i 41-godišnjeg Freja da se vakcinišu pre nego što su se zarazili korona virusom, krajem jula.

- Volela bih da sam ih naterala, ali sada je, na žalost, prekasno - rekla je Lisa.

Lisa i njeni sinovi živeli su u istoj kući kada su se zarazili. Budući da je ona vakcinisama vakcinom Moderna preležala je korona virus uz blaže simptome.

Međutim, zdravlje njenih sinova vremenom se naglo pogoršalo.

Oba sina dobila su tešku pneumoniju i ubrzo, po dolasku u bolnicu, smeštena su na odeljenje intezivne nege, gde su i Aron i Frej priključeni na respiratore.

- Verovala sam da će se vratiti kući. Međutim, Frej je preminuo 12. avgusta, a njegov mlađi brat Aron 12 sati kasnije - kaže uplakana žena.

Lisa je uverena da bi njeni sinovi bili živi da su se na vreme vakcinisali.

- Ovo je najveća noćna mora za roditelje. Jedini razlog zašto sve ovo sada radim je kako bih zamolila ljude da se vakcinišu - kaže nesrećna majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    25. avgust 2021 | 00:21

    Psihološko-propagandni komplet M21

  • kako stvari stoje

    25. avgust 2021 | 02:49

    velika je verovatnoca da je postojala hronicna bolest koja je ubrzala problem.gojaznost mozda dijabetes visok pritisak a izgledali su mnogo starije za svoje godine

  • Lord

    25. avgust 2021 | 03:02

    Pa mislim,stvarno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA