≫ 

Ispovest muža čija je žena umrla od korone: Nosila je bebu 8 meseci, nije dočekala da je uzme u ruke

Samanta Vilis preminula je u petak od posledica korona virusa, a iza sebe je ostavila supruga Džoša i njihovo četvoro dece

  • 0
Trudna žena, čovek Foto-ilustracija: Pixabay

Džoš Vilis, čija je žena preminula od korona virusa, nakon što je rodila njihovo četvrto dete kaže da najviše žali zato što njegova Samanta nikada nije uzela njihovu tek rođenu bebu u naručje.

Samanta Vilis preminula je u petak od posledica korona virusa, a iza sebe je ostavila supruga Džoša i njihovo četvoro dece.

Ona je preminula posle 16 dana duge borbe sa koronom, zbog koje je morala i prevremeno da se porodi. Samanta, koja je inače bila u osmom mesecu trudnoće, nije bila vakcinisana, piše Mirror.

Ono što je Džošu najžalije je što njegova supruga, koja je toliko radovala njihovoj ćerkici, nije uspela da je uzme u naručje.

- Pokušao sam da joj stavim bebu u ruke, ali nije mogla da je drži, bila je previše slaba. Držala je bebu osam meseci ispod stomaka, jedino što sam želeo je da je vidim kako je drži u naručju - rekao je Džoš.

On je medijima rekao da će se potruditi da njihova tek rođena ćerkica zna sve o njihovoj majci i o tome kako je došla na svet.

- Nikada neću da dozvolim da te ijedno od naše četvoro dece zaboravi, pamtiću sve lepe trenutke koje smo zajedno proživeli - rekao je nesrećni suprug.

Samantha Willis Samanta Vilis Samanta je sahranjena u ponedeljak, a rođaci su na sahranu doveli i njenu tek rođenu ćerkicu Foto: Profimedia/Liam McBurney / PA Images

U objavi na Fejsbuku Džoš se takođe prisetio njihovog zajedničkog života.

- Bila je predivna, pravi super heroj poslednjih nedelja. Sada je sa anđelima i zauvek će biti u našim srcima - napisao je Džoš.

On je u objavi dodao da ona već nedostaje i njemu i deci.

- Voleo bih da smo mogli da uradimo bilo šta i spasemo te. Nikada neću da prestanem da te volim. Učinićemo sve da uvek budeš ponosna na nas. Spavaj mirno, kraljice moja - napisao je on.

Na sahrani u ponedeljak, bila je i njena tek rođena ćerka, a osim nje Samanta i Džoš imaju još troje dece Šija, Holi i Lijanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA