Jeziv prizor nasilja u Britaniji: Grupa devojaka brutalno pretukla dve tinejdžerke, sve su snimale

Majka jedne od pretučenih devojčica je navela da ovo nije prvi slučaj ovakvog nasilja u mestu

  • 0
Žene se tuku, ženska tuča, devojke Foto: Shutterstock

Uznemirijuć snimak vršnjačkog nasilja, na kojem se vidi kako grupa devojaka brutalno tuče dve tinejdžerke, potresao je Veliku Britaniju.

Naime, jedna od devojčica (14) i njena prijateljica, kažu da su sedele na jednom terenu, kada se na njih ustremilo nekoliko devojaka, piše Mirror.

Čitav incident je zabeležila kamera, a na snimku se vidi kako devojke čupaju nesrećne tinejdžerke za kosu, tako ih vuku po zemlji, a onda i brutalno udaraju i šutiraju u glavu.

Kako se navodi, ovaj jezivi snimak su načinili, a potom i podelili oni koji su bili umešani u ovaj obračun nepoznatog povoda. Policija je saopštila da je u toku istraga i da se slučaj tretira kao pljačka.

Majka jedne od napadnutih tinejdžerki Viki Vrej, objasnila je da je užasnuta prizorom sa snimka i da ne može da veruje šta se to dešava sa decom u Halu.

- Tako sam ljuta i uznemirena zbog svega što se desilo. Ovo nije prvi put da se ovde dešava takva situacija - rekla je i dodala:

- Roditelji treba da budu svesni da njihova deca idu okolo i napadaju drugu decu.


Kako kaže, ona je nakon incidenta razgovarala i sa majkom devojke koja je napala njenu ćerku.

- Ona joj je jednostavno oprostila to što je učinila. To je neprihvatljivo, jer biste kao odgovorna odrasla osoba trebali sprečavati svoju decu da se tuku.

Devojčica koja je pretrpela povrede vrata objasnila je da je prepoznala jednu od napadačica, ali da joj i dalje nije jasno zbog čega se sve to dogodilo.

- U tom trenutku nisam ni znala šta se dešava, sve se dogodilo odjednom. Napali su i moju drugaricu i bila sam zabrinuta za nju - kazala je.

Pomenula je i da su devojke tokom incidenta uzele telefon njene prijateljice, a da je napad prestao tek kada je prolaznik pozvao policiju.

- Policajci trenutno istražuju prijavljenu pljačku nakon jučerašnjeg incidenta u Halu. Prijavljeno je da su dve devojčice prišle četrnaestogodišnjoj devojci i da se veruje da su je napale. Takođe je navodno oduzet i telefon žrtve - saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA