Pucnjave na Floridi i u Džordžiji: Ubijene 4 osobe, među njima majka s bebom u naručju

Među ranjenima na floridi je jedanaestogodišnja devojčica, a u Džordžiji je ranjeno sedam osoba

  • 1
Pucnjava, Florida, SAD Foto: Tanjug/Polk County Sheriff's Office via AP

Četiri osobe, uključujući majku sa bebom u naručju, ubijene su rano jutros, u pucnjavi na Floridi, a osumnjičeni napadač bio je toliko agresivan da je pokušao da izvuče pištolj od policije u bolnici, nakon što je uhapšen, saopšteno je iz lokalne policije.

Šerif okruga Polk Gradi Džad rekao je da je neidentifikovani osumnjičeni imao na sebi pancir kada je pronađen ispred kuće u Lejklendu, preneo je AP.

Nakon ramene vatre sa policijom kada je ispaljeno na desetine, ako ne i stotina metaka, rekao je Džad, vlasti su ušle u kuću i pronašle 11-godišnju devojčicu sa više prostrelnih rana, tri preminule osobe, uključujući majku koja je još uvek držala svoje dete.

Ubijena je i žena u susednoj kući.

Kada se osumnjičeni oporavi od povreda biće prebačen u zatvor i očekuje ga podizanje optužnice, navodi AP.

Pucnjava i u Džordžiji

Sedam osoba je ranjeno danas u američkoj saveznoj državi Džordžija kada je muškarac otvorio vatru na masu ljudi, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila u centru Atine u ranim jutarnjim satima posle izbijanja velike tuče, saopštila je policija okruga Atina-Klark, preneo je AP.

Povrede svo sedmoro ljudi nisu opasne po život, rekao je policijski poručnik Šaun Barnet.

Policija traga za 21-godišnjim muškarcem koji je osumnjičen za napad. Opisan je kao naoružan i opasan, i policija traži pomoć građana u potrazi za njim.

Za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja ponuđena je nagrada do 1.000 dolara, izvestio je list "Atina bener herald".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. septembar 2021 | 22:16

    Ameri bas znaju da se zabave vikendom. Samo nek je veselo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA