Slavka nije ni znala da joj je muž silovao ćerku: Najbolji drug otkrio snimke u telefonu, pa ga ubio

Vjekoslav je prvo pronašao snimak na kojem se vidi kako Oleg siluje njegovu ćerku, a potom i snimak na kojem se vidi kako je silovao i svoju pastorku

  • 12
Oleg Sviridov, Vyacheslav M Foto: Društvene mreže

Oleg Sviridov (32) kojeg je, kako se sumnja, krajem avgusta ubio najbolji prijatelj Vjekoslav M. pošto što je saznao da mu je silovao ćerku, i dalje nije sahranjen.

Telo Olega pronađeno je 2. septembra u blizini jedne šume u okrugu Krasnoglinski, osam dana nakon što je policija krenula u potragu za njim zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta.

Krvavom okršaju Vjekoslava i Olega prethodila je svađa, jer je Vjekoslav u telefonu svog prijatelja 25. avgusta pronašao snimke na kojima se vidi kako mu Oleg siluje osmogodišnju ćerku.

Olegova majka rekla je za ruske medije da su Vjekoslav i njegova supruga često njenom sinu ostavljala decu na čuvanje. Ona nije znala da objasni zašto je Oleg seksualno zlostavljao decu, ali sumnja da je svemu "kumovao alkohol".

- Znao je da popije, i to baš mnogo - rekla je majka.

Kako mediji prenose Vjekoslav je sam došao u policiju i priznao da je Oleg ubijen. Prethodno je ušao u stanicu krajem avgusta da policiji prijavi da je u Olegovom telefonu pronašao snimke na kojima se vidi seksualno zlostavljanje devojčica, među kojima je i njegova ćerka.

Tada je policiji rekao da je sa Olegom pomerao plakar u kući, te da je Oleg zaspao, a da je on uzeo njegov telefon da prebaci neke fotografije. Tada je i otkrio uznemirujuće snimke.

Vjekoslav je tada napao Olega i krenuo da ga bije. U jednom trenutku je zgrabio i nož, ali su ga komšije sprečile da pedofilu naudi. Oleg je pobegao, a Vjekoslav je potom u njegovom telefonu pronašao i snimak iz 2016. godine, na kojem se vidi da je silovao ćerkicu svoje bivše supruge Slavke. Na snimcima se vidi kako je obe devojčice primoravao na oralni seks.

Vjekoslav je odmah otrčao kod Olegove bivše supruge i pitao je da li je znala šta se događalo u kući. Zajedno sa Slavkom je pričao sa devojčicom koja sada ima 11 godina. Dete se u jednom trenutku slomilo i priznalo da ju je Oleg kao malu seksualno zlostavljao.

Vjekoslav i Slavka su tada otišli u policiju da ga prijave. Za njim je raspisana poternica, a osam dana kasnije Vjekoslav je došao policiji da saopšti da je Oleg mrtav. Iako je rekao da je Oleg "natrčao na nož", mediji pišu da je obdukcija pokazala da je ubijeni na telu imao više uboda. Kasnije je navodno Vjekoslav promenio iskaz i rekao da se ničeg ne seća usled emotivne rastrojenosti.

Olegova majka ne može da shvati da je njen sin mogao da počini tako stravičan zločin, zbog kojeg je na kraju i ubijen.

- Stalno su mu decu ostavljali da ih čuva, a on je pio. Stalno je na nekim pijankama bio - rekla je očajna majka za medije.

Porodica molila za pare za sahranu, svi im okrenuli leđa

Navodno je obdukcija pokazala da je Oleg ubijen 26. avgusta, dan nakon okršaja sa najboljim prijateljem. Njegovo telo ostavljeno je u blizini šume, prekriveno zemljom. Čitav region Samara veoma je uznemiren zbog ovog događaja, a nakon što je policija uhapsila Vjekoslava zbog ubistva organizovani su protesti.

Građani, naime, ne žele da Vjekoslav bude optužen za ubistvo. Smatraju da je uradio "ono što je trebalo" i da je samo branio svoju ćerku.

Kako javljaju ruski mediji iako je prošlo već pet dana kako je Olegovo telo pronađeno, njega niko neće da sahrani.

- Jedna od njegovih rođaka išla je ovih dana po selu, od vrata do vrata, i molila za novac da se pomogne Olegovoj majci da ga sahrani. Ali, niko nije hteo da joj da - kaže Semjon Ivanov, koji je poznavao Olega.

On kaže da se ni ne zna da li je sahrana uopšte zakazana, kao ni ko bi ga ispratio na večni počinak.

- On nije radio, majka mu je isto siromašna. Nakon što se saznalo šta je radio, niko neće da izdvoji novac za pomoć. Ne znam ni da li je telo predato porodici - kaže Ivanov.

Oni koji su poznavali ubijenog kažu da je zapao u ozbiljne probleme. U januaru se rastao od supruge i vratio se da živi sa majkom, koja nije najboljeg zdravlja. Kako nije radio, stalno se pozajmljivao po selu, ali izgleda i po bankama.

- U poslednje vreme je sve više pio. Priča se i da je počeo da se drogira. Ko zna šta je istina - pričaju meštani.

Mnogi kažu da Oleg "nije izgledao najbolje", ali da ne bi nikad posumnjali da je pedofil.

- Čuvao je decu, išao po njih i u bolnicu. Čuvao je Slavkinu malu, nikad nisam čuo da je bilo problema sa njom. Verovala mu je - tvrdi meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    7. septembar 2021 | 20:05

    Ne treba ni dan da leži...

  • Tanja

    7. septembar 2021 | 20:53

    Podrska za Vjekoslava.Potpisati peticiju da mu se ne sudi,da bude oslobodjen.

  • Zoranm

    8. septembar 2021 | 08:05

    Ovi sto osudjuju ubicu ocigledno nemaju svoju decu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA