≫ 

Debeo dosije Nišlije uhapšenog u Solunu, 41 krivično delo: Na listi je i ubistvo, bežao 6 godina

Nišliji su lisice na ruke stavljene nakon što je šest godina proveo u bekstvu, a za njim je raspisana međunarodna poternica zbog izdržavanja kazne zatvora od četiri godine i šest meseci

  • 0
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Nišlija Milan K. Mimi (39), koji je uhapšen u Solunu u zajedničkoj akciji srpske i grčke policije, ima debeo kriminalni dosije. Na dušu mu se stavlja čak 41 krivično delo, uključujući ubistvo, pokušaj ubistva, trgovina narkoticima, razbojništva i krađe.

Nišliji su lisice na ruke stavljene nakon što je šest godina proveo u bekstvu, a za njim je raspisana međunarodna poternica zbog izdržavanja kazne zatvora od četiri godine i šest meseci, na koju je osuđen jer je kod njega pronađeno pola kilograma heroina.

U Srbiji je osuđen zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja jer je 2003. godine u Voždovoj ulici ispalio više hitaca u D. M. i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon toga je boravio u Nemačkoj odakle je izručen Srbiji.

Kao maloletnik teško je ranio Nišliju B.A. koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Grčka policija je saopštila da su Milan i njegova devojka imali lažne dokumente zahvaljujući kojima su otvorili račune u grčkim bankama. Prema navodima policije, boravili su u iznajmljenom stanu, i imali automobil sa grčkim tablicama.

Video: Presretanje BMW punog droge: Brutalno hapšenje i zaplena 80kg marihunae

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA