TikTok izazov vas vodi u LA!

Dodajte samo hešteg #mtiktokdanceakademija i tagujte @mercatorslovenija i izazov može da počne

  • 0
Mercator Foto: Mercator

Uživate u plesu, a živite u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini ili Crnoj Gori? Vreme je da se prijavite za najveći regionalni izazov na TikToku i osvojite put u plesnu prestonicu sveta – Los Anđeles. Sve što treba da uradite je da uvežbate neku ili više zadatih koreografija na TikTok nalogu M SOSESKA, snimite kako dajete sve od sebe, postavite snimak i sačekate da tročlani stručni žiri odluči da li baš vi idete na dvonedeljno putovanje u LA gde ćete učestvovati na vrhunskim plesnim kursevima i u društvu najboljih plesača sveta usavršavati svoje plesne veštine u poznatom plesnom studiju Millennium.

Na novoj video platformi M SOSESKA odvija se prvo pravo regionalno talent takmičenje, koje se dešava na omljenom TikToku. M SOSESKA želi da sve mlade plesače podstakne na kretanje, zabavu i kreativnost i da u njima probudi zdrav takmičarski duh. Talent šou se odvija kroz četiri plesna izazova, koje je pripremio omiljeni slovenački plesač i priznati koreograf Žiga Sotlar. Možete učestvovati u jednom ili više izazova, a sve o prijavi i detaljima takmičenja možete naći na linku.

Mercator Foto: Mercator

Tročlani žiri, koga osim Žige Sotlara, koji je radio sa našim zvezdama poput Nataše Bekvalac, Severine, Maye Berović, Raste i Željka Joksimovića, čine i kralj slovenačkog TikToka Žiga Kukovič i balkanska superstar Sara Jo. Oni će od svih snimaka odabrati 40 najboljih, koji će se plasirati u polufinalnu borbu, ali samo osam njih može se plasirati u veliko finale. A pobednika, koji će biti naravno samo jedan, čeka nagrada za koju se vredi boriti - dvonedeljno putovanje u Los Anđeles, gde će učestovati

- Želim da vidim pokrete koje sam zadao, ali kroz energiju koju svaki od kandidata nosi u sebi. To mora da se vidi na kameri, i zato je važno kako je plesači osećaju i sa njom komuniciraju. Tehnika je važna i zato ću posebnu pažnju obratiti na to koliko su truda i energije uneli u svaki od pokreta - rekao je slavni koreograf Žiga Soltar.

Mercator Foto: Mercator

Sara Jo će želeti da vidi "vatru” koju kandidati nose u sebi i pažnju će posvetiti strastvenosti plesača, očekujući da je njihova izvedba navede da i sama zapleše.

- Želim da vidim i osetim “ono nešto“ što zasija kada muzika krene i ritam ponese. Energija mi je presudna, ali i energičnost strast i snaga koje veliki plesači moraju da znaju da prenesu na sve oko sebe. Uzbuđena sam i presrećna što ću pomoći da se nekome ostvare snovi, jer znam kako izgleda sanjati ga - istakla je Sara Jo i ohrabrila sve kojima je ples u srcu da se prijave.

Mercator Foto: Mercator

Podrška i dodatna motivacija za prijavljivanje stiže i od Kristine Gregorc, direktorke digitalnih komunikacija, razvoja i internet prodaje u Merkatoru, i odgovorna urednica M Soseske.

- Uvereni smo da će ocenjivanje biti korektno, pošto sarađujemo sa profesionalcima, i vrlo smo zadovoljni i ponosni što imamo tako kvalitetan i kompetentan žiri. Najvažnija je činjenica da sa MTikTok Dance Akademijom otvaramo mogućnosti za mlade iz čitavog regiona da sarađuju, da se oprobaju i dokazuju. Šou talenata na TikToku je nešto novo, sveže, i što nas ujedno razonodi ali i povezuje u regionu. Uverena sam da inovativnim pristupima i kvalitetnim sadržajima pružamo mladima priliku ne samo da se zabave, već i da uče i napreduju u svakom smislu.

Mercator Foto: Mercator

Plesni izazovi vas čekaju na TikToku, koreografije koje treba uvežbati i snimiti na YouTube-u M SOSESKA, dodajte samo hešteg #mtiktokdanceakademija i tagujte @mercatorslovenija i izazov može da počne.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA