≫ 

Kolima namerno uletela u baštu kafića, 6 osoba povređeno: Incident kod Pariza uznemirio Francusku

Žena koja je vozila "pežo" pati od psihičkih problema

  • 2
Policija, Francuska

Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

U gradiću Fontenblo, 55 kilometara udaljenom od Pariza, danas je došlo do incidenta kada je žena vozilom uletela u baštu restorana, a tom prilikom povređene su najmanje tri osobe.

Policija je potvrdila listu "Figaro" da su osobe povređene, a da žena koja je vozila "pežo" pati od psihičkih problema i da je uhapšena.

Prema izveštajima nekih drugih medija, povređeno je šest osoba.

Na mesto nesreće izašli su policija, hitna pomoć i vatrogasci.

- Situacija je pod kontrolom. Hvala građanima što pomažu hitnim službama i ne mešaju im se u posao - poručio je gradonačelnik Frederik Valeto putem Tvitera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jura pokatoliceni srbin

    19. septembar 2021 | 09:20

    Ko sve na zapadu vozi jednom bas niadjem a baba krenula niz stepenice na gradskom trgu tako lepo nasela da je auto bilo kao klackalica voze I preko devedeset pet godina starosti I bolesni kao u ovome slucaju kaze psihicki bolesna daj joj vozacku I nek ubija po gradu.

  • panic

    19. septembar 2021 | 03:00

    uvek kada se desi neki napad sledi izjava pati od psihickih problema da bi se sakrio pravi razlog napada mozda je teroristicki ili ove krize zbog pandemije ili ljubavni problemi samo ima bar 20 drugih varijanti za koje je vlast odgovorna zbog ovog slučaja ali se to zataskava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA