≫ 

Žena koja je tvrdila da je trovanje hranom opasnije od korone, umire u bolovima: "Molite se za mene"

- Ukoliko pojedete pokvarene fahitase, oni će vas ubiti pre nego korona virus - napisala je Laura

  • 7
Laura Loomer

Foto: Profimedia/Zuma Press

Laura Lumer iz Floride, koja je na društvenim mrežama pozivala ljude da se nevakcinišu, objavila je na društvenim mrežama da "umire od bolova" nakon što je potvrđeno da je pozitivna na korona virus.

Ona je tokom pandemije tvrdila na društvenim mrežama da su vakcine napravile vlade moćnih država, koje na taj način žele da kontrolišu ljude, a sada preko istih mreža poziva ljude da se mole za njeno zdravlje.

Laura je ranije planirala da se kandiduje na lokalnim izborima u Floridi, a nedovno se bunila što su joj zbog svojih ekstremnih stavova obrisani nalozi na Uberu i Tviteru.

- Juče sam se osećala loše. Imala sam temperaturu, crven nos, bol u grlu. Celo telo mi je bilo slabo, osećala sam se kao da me je pregazio autobus. Kada sam se probudila posle nekoliko sati spavanja, dobila sam simptome slične onima koje sam imala pre nekoliko godina kada sam imala grip - napisala je ona na društvenoj mreži Telegram.

Ona je u nastavku objave pozvala ljude da se mole za njeno zdravlje jer oseća jake bolove i mučninu.

Laura je došla u centar pažnje prošle godine kada je tokom pandemije napisala da želi da dobije koronu kako bi ljudima pokazala da to nije ništa strašno, a onda je ovu bolest uporedila sa trovanjem hrane, za koji je tvrdila da je mnogo opasniji, od ovog virusa.

- Ukoliko pojedete pokvarene fahitase, oni će vas ubiti pre nego korona virus - napisala je ona.

U međuvremenu, ona je napisala da je vakcina nebezbedna, kao i da je ona sigurno neće primiti, prenosi Metro news.

- Ove vakcine su otrov za vaše telo - napisala je Laura nedavno.

Ona je takođe pomenula da koristi ivermektin, lek namenjen životinjama, za koji neki tvrde da pomaže u lečenju korona virusa.

Antivakserski pokreti, za kratko vreme stekli su veliku popularnost i podršku među ljudima, posebno na internetu. Protesti ovih grupa eskalirali su za vikend širom sveta, posebno u Velikoj Britaniji.

Demonstranti su za vikend došli ispred rezidencije britanskog premijera Borisa Džonsona i posipali crvenu farbu po ulici pozivajući na njegovo hapšenje.

Protivnici vakcinacije protiv kovida, protestovali su u subotu i u Beogradu. Oni su svoj protestni skup završili igrajući kolo ispred spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu.

Video: Antivakseri izašli na ulice Beograda: Protestovali i protiv gej parade, kordon policije ih zaustavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorćolac

    20. septembar 2021 | 13:48

    Cela moja porodica je imala grip 2015-te, mislili smo da niko neće preživeti. Teperatura oko 39'c. Bolovi, ja i stariji sin upalu pluća, supruga je mesec dana kašljala noću, dali su joj i pumpicu Ventolin (ako ne grešim). Ja sam smršao 11 kg za 8 dana, supruga 8 kg. Mislili smo da je kraj.

  • 😏

    20. septembar 2021 | 12:26

    Ma daaa...

  • Ena

    20. septembar 2021 | 13:00

    Nikad ne reci nikad?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA