≫ 

Spektakularna pljačka u hotelu, sprat iznad Mesijevog apartmana: Lopovi se spustili sa krova

U hotel su, kako se navodi, ušli preko otvorene terase, jedan sprat iznad apartmana gde živi proslavljeni argentinski fudbaler

  • 0
Teroristički napad Francuska Pariz 2015. Foto: Tanjug/AP

Maskirani pljačkaši ukrali su novac i nakit velike vrednosti prilikom upada u pariski hotel, u kome živi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi, prenosi Daily Mail.

Pljačkaši su ušli u hotel spuštajući se sa krova, sa spoljne strane zgrade. U hotel su, kako se navodi, ušli preko otvorene terase, jedan sprat iznad apartmana gde živi proslavljeni argentinski fudbaler, gde dan košta oko 20.000 evra.

Opljačkane su četiri sobe samo nekoliko nedelja nakon što je Mesi mahao navijačima sa terase svog luksuznog doma, preneo je "San".

Nadzorne kamere pokazuju dvojicu maskiranih muškaraca kako se spuštaju na terasu na šestom spratu u sredu uveče, 22. septembra.

Te noći, Pari Sen Žermen je gostovao u Mecu, na severoistoku Francuske, ali je Mesi ostao u apartmanu zbog povrede.

Hotel je nakon krađe pojačao osiguranje, a jedna od žrtava rekla je da joj je nestala ogrlica vredna 3.500 evra, minđuše od 600 evra i 2.500 evra u kesu.

- Platiš tolike pare da odsedneš u fensi i sigurnom hotelu i onda ti neko tek tako neko ušeta u sobu - rekla je žena iz Dubija, kojoj su stvari nestale iz sobe.

Ona je rekla da je čula da su, osim dvojice koje je snimila kamera, još trojica učestvovala u pljački.

Video: Fudbaleru Čelsija provalnici obili kuću dok je igrao meč Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA