≫ 

Marija, njen muž i sin pronađeni mrtvi u iznajmljenom stanu tokom odmora: Par imao još troje dece

Porodica prikuplja novac kako bi Mariju, njenog supruga i sina prebacili nazad u SAD

  • 0
Jose Nunez Jr, Maria, Jayden Foto: gofundme.com

Roditelji i njihov trogodišnji sin iz Kalifornije preminuli su iznenada na odmoru u Meksiku gde su otišli zajedno sa još nekim članovima porodice.

Marija, njen suprug Hose Nunez i njihov sin pronađeni su bez svesti u stanu u Tihuani koji su iznajmljivali dok su na odmoru. U stanu su osim njih bili i drugi članovi njihove porodice koji su primetili da se nešto čudno dešava sa njima.

Policija je u međuvremenu utvrdila da je porodica najverovatnije preminula zbog curenja gasa u prostoriji, a na sreću, niko od ostalih članova koji su bili sa njima u stanu nisu povređeni.

- Na mnoga pitanja još uvek nemamo odgovor. Jedino što nam je sada važno je da Mariju i njenu porodicu vratimo nazad u Kaliforniju kako bismo ih sahranili - kaže Marijina tetka Trini.

Oni se još uvek nalaze u Meksiku i njihova tela su poslata na obdukciju, nakon koje će porodica dobiti odgovor na pitanje kako su oni preminuli.

- Ništa nas drugo ne brine trenutno, želimo samo da ih vratimo nazad u SAD. Naravno da želimo da saznamo šta se dogodilo sa njima, ali trenutno nam je fokus na prebacivanju tela - rekla je njena tekta za Metro news.

Ona je dodala da su bili divna porodica, puna ljubavi i da ne znaju kako će smognuti snage da se oproste od njih.

- Oboje su bili privrženi porodici. Ne pričam ovo samo jer mi je on rod, ali zaista mislim da je Hose bio jedan od najboljih očeva na svetu - rekao je Hoseov stric.

On je pokrenuo akciju na sajtu Gofound me kako bi sakupio novac za njihov transport iz Meksika u SAD, ali i kako bi njihovo troje dece koji nisu bili sa njima na putovanju bilo zbrinuto.

Do sada su uspeli da sakupe više od 20.000 dolara.

Povodom nemilog događaja oglasio se i Airbnb preko kog je porodica rezervisala stan.

- Ovo je velika tragedija. Posebno nam je žao njihove dece koja su ostala bez roditelja i brata. Detaljno ćemo ispitati šta se dogodilo. SIgurnost naših korisnika nam je uvek na prvom mestu - saopšteno je iz kompanije.

Video: Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA