Pucnjava u Merilendu: Najmanje dve osobe ubijene, jedan osumnjičeni u pritvoru

Pre hapšenja, obližnja škola je iz predostrožnosti bila privremeno zatvorena

  • 1
Policija, Amerika, Saobraćaj Foto: Unsplash

Najmanje dve osobe ubijene su danas u pucnjavi u stambenoj zgradi u Merilendu, nedaleko od Vašingtona, u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), a jedan osumnjičeni se nalazi u pritvoru, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila jutros oko 9.15 časova, a policija je prvobitno rekla da traga za drugim žrtvama ili osumnjičenima i da ljudi treba da se sklone, ali je kasnije objavila na Tviteru da je jedan osumnjičeni muškarac u pritvoru i da nema pretnje za zajednicu, prenosi AP, navodi Tanjug.

Pre hapšenja, obližnja škola je iz predostrožnosti bila privremeno zatvorena.

Getavej vilidž opisuje na svom sajtu zgradu kao stambeni kompleks koji se nalazi oko osam kilometara istočno od distrikta Kolumbija kao pristupačnu zgradu za starije od 62 godine sa jednosobnim i dvosobnim stanovima.

Video: Ovo je strašno: Predsednik Tatarstana o masakru u školi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. oktobar 2021 | 21:54

    U toj Americi se godisnje desi preko 15.000 masovnih ubistava ,ogromna zemlja labave demokratije,previse se vodi racuna o pravu i pravdi,to bi trebalo sve pojednostaviti da i neuki moze razumeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA