≫ 

Poznat uzrok smrti mlade blogerke Gabi Petito

Patolog nije želeo da otkriva previše detalja o stanju u kom je njeno telo pronađeno, kao i rezultate toksikoloških nalaza

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Brent Blu, patolog okruga Tenton objavio je danas na konferenciji za novinare rezultate obdukcije blogerke Gabi Petito (22).

On je na konferenciji otkrio da je ona zadavljena i da je definitivno bila žrtva porodičnog nasilja.

- Smatramo da je uzrok smrti davljenje - rekao je on.

Blu nije otkrio tačan datum kada je ona ubijena, već je naveo da je ona sigurno bila mrtva tri do četiri nedelje pre nego što je njeno telo pronađeno. On je takođe naveo da bi u njenoj umrlici morao da se navede približan datum smrti.

- Ne možemo da utvrdimo da li je zadavljena rukom ili je ubica nešto koristio prilikom davljenja - rekao je patolog.

On nije želeo da otkriva previše detalja o modricama koje su pronađene na njenom telu, o stanju u kom je telo pronađeno, kao i rezultate toksikoloških nalaza.

Doktor takođe nije želeo da kaže da li je njeno telo bilo zakopano, kao i da li je ona ubijena na mestu gde je njen leš pronađen, piše Daily Mail.

Blu je potvrdio da Gabi nije bila trudna u vreme ubistva, čime je stavio tačku na sve spekulacije koje su kružile medijima proteklih dana.

On na konferenciji nije želeo da komentariše da li nalazi obdukcije ukazuju na to da je Gabin dečko Brajan njen ubica, ali je ponovio da je siguran da je ona bila žrtva nasilja u porodici.

Podsetimo, nakon opširne potrage, Gabino telo je 19. septembra pronađeno u šumi u Vajomingu. Vlasti su dva dana kasnije potvrdile da se radi o Gabi.

Za njenim dečkom Brajanom, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, policija traga već tri nedelje i kaže da postoje 50 posto šansi da je i dalje živ.

Video: Poslednji snimak poznate blogerke: Poginula 18-godišnja Anastasija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA