Osuđeni milioner koji je ubio najbolju drugaricu, hospitalizovan zbog korona virusa

Durst je ubio Suzan 2000. godine kako bi je sprečio da razgovara sa policijom o nestanku njegove žene, a policija veruje da je Durst ubio još dvoje ljudi

  • 0
Robert Durst Derst

Foto: Tanjug/AP

Američki multimilioner Robert Durst (78), koji je ove nedelje proglašen krivim za ubistvo svoje najbolje drugarice Suzan Berman i osuđen na doživotnu robiju, hospitalizovan je zbog korona virusa.

Durst koji ima brojne zdravstvene probleme je na respiratoru, rekao je njegov advokat Dik Degerin.

- Izgleda gore nego što sam ga ikada video - rekao je Degerin.

Durst je ubio Suzan 2000. godine kako bi je sprečio da razgovara sa policijom o nestanku njegove žene, a policija veruje da je Durst ubio još dvoje ljudi, piše BBC.

Nekoliko sati pre emitovanja poslednje epizode serije "Džinks" u kojoj je učestvovao, u martu 2015. godine, vlasti su uhapsile Dursta u Nju Orleansu zbog ubistva Suzan.

Porotnicima je tokom suđenja pušten snimak na kome se čuje Durst koji priča sam sa sobom u kupatilu, ne znajući da je mikrofon na njemu još uvek uključen, koji priča "Šta sam to uradio? Ubio sam ih sve, naravno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA