U pucnjavi na Floridi ranjeni policajci i slučajni prolaznik: Napadač ubijen

Očekuje da će oba policajca u gradu Doral preživeti, rekao je portparol policije Rej Valdes

  • 0
policija ilustracija

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Dvojica policajaca u američkoj državi Floridi ranjena su jutros u pucnjavi, pre nego što su uzvratili vatru i ubili napadača, saopštili su zvaničnici.

Očekuje da će oba policajca u gradu Doral preživeti, rekao je portparol policije Rej Valdes, prenosi AP.

Zvaničnici su saopštili da su policajci reagovali na sitauciju kada je izbio sukob između vozača, gde je jedan automobil jurio drugi.

Kako se navodi, čovek koji je bežao pokušavao je da dođe do obližnje policijske stanice, koja se nalazi uz prometnu saobraćajnicu u Doralu, a njegov progonitelj je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo, a zatim je izašao iz vozila i odmah otvorio vatru na policajce.

Jedan policajac je ranjen u lice gelerima ili slomljenim staklom, a drugi je pogođen u grudi, ruku i nogu, i prebačen je u centar za traumatologiju u Majamiju.

U razmeni vatre sa policijom napadač je ubijen, a tom prilikom ranjen je i jedan muškarac koji se vozio u kamionu, i koji nije imao nikakve veze sa sukobom, a za sada nije poznato da li je on ranjen od strane napadača ili policije.

Video: Haos u Bejrutu: Oružani sukob na ulicama glavnog grada Libana

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA