≫ 

"Da sam ostao sa njom te noći, sada bi bila živa": Nastavlja se suđenje nekrofilu

"Ne prođe dan, a da se ne osećam krivim za njenu smrt", rekao je vozač autobusa, Ian Plas, koji je pronašao telo svoje 25-ogodišnje devojke Vendi

  • 0
David Fuller Foto: Profimedia/Chris Eades / News Licensing

Nastavlja se suđenje Dejvidu Fuleru, električaru koji je optužen za ubistvo Vendi Knel (25) i Karoline Pirs (20), 1987. godine, u Engleskoj.

Mladić koji je pronašao krvavo telo svoje devojke rekao je detektivima da, "da je te večeri ostao sa njom, ona bi sada bila živa", rečeno je na suđenju, prenosi Skaj Njuz.

- Ne prođe dan, a da se ne osećam krivim za njenu smrt - rekao je vozač autobusa, Ian Plas, koji je pronašao telo svoje devojke Vendi.

Kao uzroci smrti nesrećne devojke, na suđenju su navedeni udarci u glavu i gušenje, kao i to da je, nakon smrti, njeno telo seksualno zlostavljano.

Električar, David Fuler (67), priznao je da je ubio gospođicu Knel i još jednu 20-ogodišnju devojku, koja je živela sama, Karolinu Pirs, ali poriče ubistva, zbog navodne smanjene odgovornosti.

On je uhapšen nakon trideset godina, zbog novih tehnika DNK analize.

Gospodin Plas, koji je, pre ubistva, bio u vezi sa Vendi Knel 18 meseci, rekao je da su planirali put u Pariz, gde je planirao da je zaprosi. U svojoj izjavi, on je rekao da ju je dovezao kući na svom motoru te večeri, poljubio je za laku noć i otišao pre nego što je otvorila ulazna vrata svog doma.

Narednog dana, njena majka Pam ga je zamolila da ode da proveri da li je u redu, pošto se nije pojavila na poslu, gde je radila kao menadžerka u "Supa Snaps photographic printers".

Kroz prozor ju je video da leži u krevetu, pod prekrivačima i pozvao je, ali ona se nije probudila.

- Mogao sam da vidim njenu glavu kako viri ispod jorgana. Prišao sam i pomazio je po kosi. Sklonio sam prekrivač, ali nije se pomerila. Nisam mogao da verujem da je više nema - rekao je on policiji.

Ian je otišao do obližnje vatrogasne stanice i rekao šta se dogodilo, a onda ga je gubitak pogodio čitavom silinom.

- Samo sam seo i nisam mogao da prestanem da plačem - rekao je on.

Kako se saznaje, telo gospođice Pirs, pronađeno je na oko 60 kilometara od njenog stana, a obe žrtve su seksualno zlostavljene, kako se pretpostavlja, nakon njihove smrti.

Optuženi je takođe priznao i da je seksualno opštio sa nekim leševima u mrtvačnici tri bolnice u kojima je tada radio.

Video: Haos u sudnici: Ubio majku i tetku, pa mjaukao iz sveg glasa, sudinica britko odreagovala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA