Doživotna robija za Lukinu mamu: Osuđena Kristijana koja je ubila petoro od šestoro svoje dece

Na suđenju je otkriveno da je Kristijana drogirala jednogodišnju ćerku Melinu, dvogodišnju Leoni, trogodišnju Sofi, šestogodišnjeg sina Tima i osmogodišnjeg Luku, pa ih je ili udavila ili ugušila u kadi

  • 0
Christiane K Solingen Nemačka majka ubica dece Foto: Profimedia/AFP/OLIVER BERG

Kristijana K. iz Nemačke, koja je ubila svoje petoro dece u septembru prošle godine, osuđena je na doživotnu rodbiju.

Kristijana je prošle godine ugušila ili udavila svoje petoro dece, u svom stanu, u gradu Zolingen, kada je videla fotografiju svog muža sa drugom ženom.

Mališani su ubijeni 3. septembra 2020. godine.

Na suđenju je otkriveno da je Kristijana drogirala jednogodišnju ćerku Melinu, dvogodišnju Leoni, trogodišnju Sofi, šestogodišnjeg sina Tima i osmogodišnjeg Luku, pa ih je ili udavila ili ugušila u kadi.

Kada je završila, stavila ih u njihove krevete

Kada je monstruozni čin bio gotov, umotala ih je u ćebad i stavila u njihove krevete. Njen najstariji sin (11) je preživeo, jer tada nije bio kod kuće.

Pre nego što je oduzela život svojoj deci, mužu je poslala poruku da ih nikada više neće videti, a nakon toga bacila se pod voz u nameri da izvrši samoubistvo, ali je prežvela.

Stručnjaci psihijatri i psiholozi, koje je sud pozvao, izjavili su da nema dokaza da je žena patila od nekog mentalnog poremećaja.

Kristijana je, na suđenju, izjavila da je stranac provalio u njenu kuću, stavio joj lisice, i naterao je da pošalje poruku mužu, pre nego što joj je ubio decu.

Na suđenju je saslušano preko 40 svedoka, tokom 20 dana, koliko je sve trajalo, a ona je proglašena krivom i određena joj je doživotna zatvorska kazna.

O preživelom dečaku će se, kako se pretpostavlja, starati baka.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA