Nag muškarac 2 dana bio zarobljen unutar zidova pozorišta: Ranije viđen kako luta po zgradi

U saopštenju koje je objavljeno na fejsbuk stranici Vatrogasne službe Sirakuze, rečeno je da im još uvek nije jasno kako je ovaj čovek dobio pristup prostoru iza zida

  • 0

Policija države Njujork spasila je danas nagog muškarca, koji je dva dana bio zarobljen između zidova u pozorištu u Sirakuzi. 

Vatrogasci su oko 7.30 po lokalnom vrmenu dobili prijavu da se unutar zidova čuje kako neko lupa i moli za pomoć.

Oni su odmah po dolasku na mesto razbili zid i pronašli nagog muškarca koji je odmah prebačen u bolnicu.

Iz službe kažu da je muškarac najverovatnije dva dana bio zaglavljen u prostoru namenjenom za puzanje unutar zidova pozorišta.

U saopštenju koje je objavljeno na fejsbuk stranici Vatrogasne službe Sirakuze, rečeno je da im još uvek nije jasno kako je ovaj čovek dobio pristup prostoru iza zida.

Povodom ove situacije oglasio se i direktor pozorišta koji je rekao medijima da je muškarac ranije ove nedelje viđen kako luta po zgradi.

Zapolseni koji su ga uočili vremenom su ga izgubili iz vidokruga, pa su zato pretpostavili da je on u međuvremenu otišao, piše BBC.

- Ne znam da li je došao da se ugreje ili da koristi kupatilo, zaista ne znamo kako je dospeo ovde - rekao je direktor pozorišta.

Džon Kejn, zamenik šefa vatrogasne službe u Sirakuzi, rekao je lokalnim medijima da se čovek dva dana skrivao u prostoru za puzanje i da je ostao zarobljen nakon što je upao u zid u muškom kupatilu u pozorištu.

Policija je saopštila da se radi o muškarcu koji ima psihičke probleme i da neće biti identifikovan, kao i da protiv njega neće biti pokrenut nijedan postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA