≫ 

Nestala devojčica spasena nakon što je vozaču pokazala znak koji je naučila na TikToku

Čovek koji je pozvao policiju, pratio je vozilo oko 15 kilometara, dok je policiju izveštavao gde se devojčica u nevolji kreće

  • 2
vizuelni poziv u pomoć, zlostavljanje, dlan Printskrin: Fenomena.org

Nestala tinejdžerka iz Severne Karoline spasena je nakon što je rukom pokazala znak koji je naučila na TikToku, a kojim se diskretno opisuje da ste žrtva porodičnog nasilja, prenosi CNN.

Nestanak devojčice (16) prijavili su njeni roditelji u utorak, a u četvrtak je motociklista u Kentakiju pozvao policiju nakon što je u jednom vozilu video uznemirenu devojčicu.

- Čovek koji nas je pozvao išao je iza tog vozila i u njemu je ugledao devojčicu koja je rukom davala znak, koji je popularan na TikToku, a kojim se označava da ste žrtva porodičnog nasilja - saopštili su iz policije.

U pitanju je znak koji se pokazuje jednom rukom, kada je nekom potrebna pomoć. Žrtva bi trebalo da okrene dlan ka osobi kojoj pokušava da pošalje poruku, a potom da savije palac ka dlanu i da ga preklopi prstima.

Policija je saopštila da je tinejdžerka taj znak naučila na popularnoj društvenoj mreži. Čovek koji je pozvao policiju, pratio je vozilo oko 15 kilometara, dok je policiju izveštavao gde se devojčica u nevolji kreće.

Ubrzo je policija sustigla sumnjivo vozilo i spasla tinejdžerku.

Osumnjičeni je pokupio tinejdžerku u Severnoj Karolini i odvezao je u Ohajo, gde ima rođake. Ohajo su napustili kada su rođaci saznali da je devojčica maloletna i da su roditelji prijavili njen nestanak.

- Ne znamo koliko dugo je devojčica pokušavala da druge učesnike u saobraćaju obavesti da je u opasnosti, ali srećom, neko je na kraju shvatio njenu poruku - saopštili su iz policije.

Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a protiv njega je podignuta optužnica zbog protivpravnog lišavanja slobode i seksualnog odnosa sa maloletnikom.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA