≫ 

Tinina krv mu je ostala na rukama, učinio sve da je spasi: "Čuo sam da diše, pokušao sam da isečem pojas"

"Bio sam siguran da ćemo moći nešto da uradimo da joj pomognemo. Vatra nije gorela tako jako tada", rekao je Toni Rodrigez, koji se našao na mestu nesreće

  • 0
Henry Ruggs Henri Rags Tina Tintor Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva, Profimedia/TMZ/BACKGRID

Toni Rodrigez među prvima se našao na mestu stravične nesreće u Las Vegasu, u kojoj je 23-ogodišnja Srpkinja, Tina Tintor, 2. novembra tragično stradala.

Mlada Srpkinja preminula je kada je u njen automobil udario Henri Rags, zvezda američkog fudbala, pri brzini od skoro 250 kilometara na sat.

Od siline udara Tinin automobil se zapalio, a 23-godišnja devojka ostala je zarobljena u vozilu sa psom. Prolaznici su pokušali da joj pomognu, ali se vatra brzo širila. Očevici tvrde da je bila živa dok je plamen gutao "tojotu".

- Bio sam siguran da ćemo moći nešto da uradimo da joj pomognemo. Vatra nije gorela tako jako tada - rekao je Rodrigez.

On je dodao da se sve dogodilo toliko brzo, prenosi turnto23.com.

- Vatra se rasplamsala neverovatnom brzinom. Jedna osoba je imala aparat za gašenje požara, ali nije bilo dovoljno. Sve se odigralo isuviše brzo - izjavio je potreseni čovek.

On je dodao da je Tina još uvek bila živa kada je on došao.

- Mogao sam da čujem kako diše. I dalje je imala sigurnosni pojas. Pokušao sam da ga isečem, uhvatim je za ramena i izvučem napolje, ali nikako mi nije uspevalo da to uradim. Vazdušni jastuci su mi smetali, a vrata su bila zaglavljena - izjavio je Rodrigez.

Kako je vatra u kolima gorela sve jače, minuti su se činili kao sati za gospodina Rodrigeza.

- Mora da je sve trajalo više od 10 minuta, a meni se činilo kao večnost - rekao je on.

Nažalost, uprkos trudu hrabrog Tonija, ipak nije uspeo da spasi mladu devojku, i ona je proglašena mrtvom po dolasku hitnih službi.

"Od nesreće ne mogu da spavam"

Rodrigez je tek kada je sve bilo gotovo, video da na rukama još uvek ima Tinine krvi. On je rekao da je ovo što je video doživotno urezano u njegova sećanja i da nije siguran da će ikada moći da prisustvuje utakmici Rajdersa.

- Moj sin je hteo da idemo na utakmicu, a ja sam nameravao da odem i na koncert koji se održava na njihovom stadionu. Ne verujem da ću moći. Od nesreće ne mogu da spavam. Strašno je da je neko vozio toliko brzo i izazvao ovakvu nesreću - rekao je on.

Podsetimo, Rags je pušten iz zatvora uz kauciju od 150.000 dolara i nalazi se u kućnom pritvoru. U trenutku nesreće imao je povišen nivo alkohola u krvi. Ukoliko bude osuđen, preti mu i do 46 godina zatvora.

Video: Snimak sa lica mesta: Poginula Srpkinja u Las Vegasu, sportista brzinom 250 na sat naleteo na Tinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA