≫ 

Banda prebila oca pred detetom: Nedužni muškarac žrtva nemilosrdnih razbojnika, vadili se noževi

Dvojica nedužnih muškaraca, od kojih jedan sa detetom, postali su žrtve napada u prigradskom moskovskom naselju Nova Vatutinka

  • 4

Grupa mladića se mimoišla sa dvojicom momaka na ulici. Potom su se okrenuli i pojurili ih. Žrtve napada su se razdvojile u begu, jedan od njih je nosio dete na ramenima.

Cilj nedužnih meta bandita bio je da pobegnu u obližnju prodavnicu i potraže pomoć. Svi članovi grupe su se skupili oko momka sa detetom. On je tražio razgovor ili tuču jedan na jedan, ali ga nisu poslušali već su ga brutalno isprebijali.

Drugar pretučenog oca sa videa je prepričao situaciju iz svog ugla, ističući da su se vadili i noževi: 

- Otrčao sam do prodavnice, pritisnuo leđima vrata, počeo da mašem rukama, vičući "Upomoć!". Utrčao sam u prodavnicu, dok su oni bežali od mene i trčali ka Aleksandru. Video sam tri odrasla muškarca, rekao sam: "Momci, možete li hitno pomoći? Napala nas je gomila. Tuklo ga je pet-šest ljudi, stalno su skakali po njemu. Svima je govorio: "Smete li licem u lice?", ali su oni stalno udarali sa svih strana, tukla ga po glavi i nanosili mu telesne povrede. Bilo je bilo mnogo očevidaca koji su nam pomogli. Najviše sam se plašio za noževe, jer su ih vadili ispred mene, ali su promašili tri puta - govorio je muškarac.

Usledila je racija policije po čitavom naselju i ispitivanje dokumenata na ulici. Uhapšena su tri od četiri pripadnika grupe nasilnika i osumnjičeni su za huliganizam i pokušaj ubistva.

Snimak napada i svedočenje pretučenog oca pogledajte u videu na početku teksta. 

Video: Dečak (8) spasao drugara od pedofila: Gađao nas je kamenjem, a onda mog druga nije bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. novembar 2021 | 21:21

    To su dna od ljudi ,da napadnu coveka sa detetom,veliko ljudsko zlo

  • Mi

    11. novembar 2021 | 05:02

    E zato se na zapadu to jest u americi nosi oruzije ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA