"Neko je u autu, gori, pomozite": Potresan snimak nastao nakon nesreće u kojoj je stradala mlada Srpkinja

* Uznemirena žena pozvala policiju i molila da neko dođe što pre * Par minuta uoči nesreće kamere usnimile Ragsov automobil kako se kreće velikom brzinom

  • 2
Tina Tintor Foto: Porodična arhiva

Prošlo je devet dana od tragične pogibije Tine Tintor, mlade Srpkinje koja je stradala u Las Vegasu, kada je poznati američki sportista pijan udario u njeno vozilo.

Porodica i prijatelji danas Tinu ispraćaju na večni počinak, a američki mediji dan za danom dolaze do novih informacija o tragediji koja je odnela život mlade Srpkinje.

Tina je poginula 2. novembra kada je Henri Rags, zvezda američkog fudbala, svojom "korvetom", pri brzini većoj od 240 kilometara na čas, udario u Tininu "tojotu". Nedugo nakon sudara, Tinin automobil se zapalio, a ona je, uprkos tome što su očevici pokušali da pomognu, ostala zarobljena sa svojim psom u vozilu.

Koliko je udes bio stravičan svedoče i pozivi ljudi koji žive na bulevaru gde se nesreća dogodila. TMZ došao je u posed snimaka upućenih policiji i Hitnoj pomoći, u kojima se čuju uznemirani građani koji zovu policiju i mole da neko što pre dođe.

- Pomozite, gori, skoro da je skroz izgoreo. Mislim da je neko unutra... J****, oni ne mogu, ovo gori - čuje se kako žena govori u snimku.

Žena je ispričala da nije videla trenutak udesa, ali da ju je stravičan prasak probudio, te da je ugledala sa prozora automobil u plamenu.

- Gospode, neko mora da im pomogne... Ne znam koje je ovo vozilo, ovo gori, gotovo da više ne postoji... Ne znam ništa, čujem kako deca dozivaju pomoć. Neko je unutra - čuje se uznemirena žena.

Policiji je to veče stiglo više poziva uznemirenih građana. Jedan muškarac koji nije video, ali je čuo kada se dogodio udes, rekao je da veruje da je vozač korvete vozio brzo.

- Čuo sam grmljavinu motora, a onda stravičan prasak - rekao je čovek koji je pozvao policiju.

TMZ došao je i u posed video snimka na koje se vidi automobil, za koji se veruje da je Ragsov, kako "leti" bulevarom uoči nesreće. Na snimku se vidi kako se vozilo kreće ulicom velikom brzinom.

Video: Snimak sa lica mesta: Poginula Srpkinja u Las Vegasu, sportista brzinom 250 na sat naleteo na Tinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušanka

    11. novembar 2021 | 16:35

    Saučešće roditeljima, a ti dušo draga, mirno spavaj, više te niko neće povrediti. Tuga.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA