"Najtužnija princeza" se vratila kući posle par meseci, izbegava javne dužnosti: Oglasila se i palata

Od njenog povratka, princ Albert se nekoliko puta pojavio sam u javnosti - prvo na Expo 2020 u Dubaiju, a onda i u sedištu Crvenog krsta u Monaku

  • 0
Princeza Šarlin i Albert od Monaka, Princess Charlene of Monaco, Prince Albert II Foto: Tanjug/AP, Profimedia/BACKGRID

Šarlin, princeza Monaka, odmaraće se nekoliko nedelja i izbegavaće javne dužnosti, uključujući proslavu nacionalnog dana kneževine, dok se oporavlja od lošeg zdravlja, objavila je u utorak palata.

Palata je istakla da će se Šarlin, bivša olimpijka, oporavljati na tajnoj lokaciji i da će nastaviti sa svojim javnim dužnostima tek kada joj zdravlje to dozvoli.

- Period mira i odmaranja je neophodan kako bi se obezbedio najbolji oporavak zdravlja princeze Šarlin. Budući da se tokom proteklih nekoliko meseci borila sa lošim zdravstvenim stanjem, princeza se trenutno oporavlja i nastaviće to da radi narednih nedelja - dodaje se u saopštenju kneževine Monako.

Šarlin, koja se udala za vladara Monaka princa Alberta 2011. godine tokom raskošne ceremonije, vratila se u zemlju ranije ovog meseca nakon što je veći deo godine provela u svojoj domovini, Južnoj Africi.

Njen boravak u Južnoj Africi doveo je do spekulacija o potencijalnom razdoru unutar kraljevskog para - što porodica negira.

Palata je rekla da je princezi potrebno vreme da se oporavi od "stanja dubokog opšteg umora".

Nacionalni praznik Monaka je 19. novembra, iako proslave počinju tri dana ranije, prenosi CNN.

Princeza je u septembru primljena u bolnicu u Južnoj Africi na lečenje zbog infekcije uha, nosa i grla, koja ju je dovela do kolapsa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Na fotografijama koje je palata objavila nakon njenog povratka u Monako vidi se Šarlin sa zaštitnom maskom, zagrljena sa suprugom i decom.

Međutim, primetno je da je oslabila i da izgleda krhko. Od njenog povratka, princ Albert se nekoliko puta pojavio sam u javnosti - prvo na Expo 2020 u Dubaiju, a onda i u sedištu Crvenog krsta u Monaku.

Video: U Kensingtonu će živeti sećanje na nju: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili statuu princeze Dajane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA