Tinejdžeri uhapšeni zbog ubistva devojčice u centru grada: Naneli joj teške telesne povrede

Policija je uhapsila četiri tinajdžera starosti 13, 14 i 15 godina, koji se sumnjiče za ubistvo Ave Vajt

  • 0
Ava White death Foto: Profimedia/Peter Byrne/PA Images, Twitter/@MerPolCityCen

Četiri tinejdžera uhapšena su zbog sumnje da su napali 12- godišnju devojčicu Avu Vajt u centru Liverpula, koja je nekoliko sati kasnije preminula. 

Policija veruje da su Ava i njeni prijatelji bili umešani u jednu svađu. Oni su oko 20.40 dobili prijavu, a kada su došli na mesto incidenta zatekli su nekoliko građana kako pružaju pomoć tinejdžerki koja se sružila na zemlju.

Ona je odmah prevezena u dečju bolnicu, u kojoj je na žalost preminula, uprkkos svim naporima lekara da je spasu.

Policija je uhapsila četiri tinajdžera starosti 13, 14 i 15 godina, koji se sumnjiče za ubistvo Ave Vajt.

- Naše misli su uz Avinu porodicu, naši službenici koji su specijalizovani za rad sa porodicama, pružiće im svu potrebnu pomoć - rekao je Džon Roj, pomoćnih načelnika policije, prenosi Metro.

On je dodao da veruje da su Ava i njeni prijatelji bili umešani u jednu svađu koja je kasnije kulminirala fizičkim napadom na nju, prilikom kojih je ona zadobila teške telesne povrede.

- Na snimcima nadzornih kamera vidi se kako četvorica mladića trče ulicom, međutim zbog gužve i novogodišnje rasvete trebalo nam je vreme da ih identifikujemo. Apelujemo na sve koji imaju bilo kakve informacije ili su kojim slučajem snimili incident da se što pre jave u najbližu stanicu - rekao je Roj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA