≫ 

Tramp čestitao Amerikancima praznik: Mnogi njegovu poruku tumače kao najavu kandidature na izborima

Tramp tek treba formalno da najavi kandidaturu, a prema pisanju FoX news-a to neće biti pre poluizbora sledeće godine

  • 2
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp je u ovogodišnjoj čestitki Amerikancima povodom Dana zahvalnosti nagovestio da će se kandidovati na predstojećim izborima 2024. godine, smatraju stručnjaci. 

Bivši predsednik je poručio naciji da je period njegove vladavine bio veoma interesantan, a zatim je dodao da se građani ne brinu i da će Amerika ponovo biti velika i da će to učiniti zajedno. 

- Amerika nikada neće propasti i nećemo dozvoliti da ode u pogrešnom pravcu. Previše generacija računa na nas. Uživajte u Danu zahvalnosti znajući da je pred vama divna budućnost - poručio je Tramp.

Bivši republikanski predsednik više puta je nagovestio da bi mogao da se kandiduje za još jedan mandat, pošto ga je u januaru ove godine sa mesta prvog čoveka SAD-a sklonio Džo Bajden.

Međutim, Tramp tek treba formalno da najavi kandidaturu, a prema pisanju FoX News-a to neće biti pre poluizbora sledeće godine.

- Svakako da razmišljam o tome, videćemo. Mislim da bi mnogi bili srećni ako se budem kandidovao, verovatno ću odluku saopštiti sledeće godine - izjavio je Tramp, prenosi Metro.

Podsteimo, sadašnji predsednik Džo Bajden već je najavio da će se kandidovati, a tom prilikom je i odbacio sve navode o eventualnim zdravstvenim problemima.

On je prošlog petka bio na rutinskom pregledu, a zbog totalne anestezije u koju je morao da bude uveden, dužnosti predsednika preneo je na kratko na Kamalu Haris. 

Njegov tim je saopštio da je sa njegovim zdravstvenim stanjem sve u redu, međutim, moraće više da se potrudi kako bi Amerikace ubedio u to, budući da svega 40 odsto građana misli da je njegovo zdravstveno stanje dobro.

Video: Čujte i počujte proročanstvo Vrhovnog volšebnika za 2021. godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    26. novembar 2021 | 19:34

    Tramp je ljudina za razliku od ove mumije Bajdena.

  • Marko

    26. novembar 2021 | 19:42

    Pa da opet da marsalu hemijsku.Ali ovaj put samo njemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA