Roditelji dečka Gabi Petito prodaju kuću: Da li će njihova smrt podići ili umanjiti vrednost?

Njegovi roditelji su se preselili 2017. godine na Floridu, a par im se dve godine kasnije pridružio, gde su i živeli do svoje smrti

  • 0
Gabi Petito Gabby  Brian Laundrie nestanak potraga Foto: Tanjug/AP

Roditelji Brajana Londrija, dečka blogerke Gabi Petito, odlučili su da prodaju svoju kuću na Floridi, nakon što je otkriveno da je uzrok njegove smrti samoubistvo.

Tabla sa natpisom "Na prodaju" primećena je na njihovom travniku ispred kuće čiji su vlasnici Kris i Roberta Londri. Nedeljama su se ispred nje okupljali policija i novinari tražeći odgovore o njegovom nestanku, nakon što je on bio jedina osoba od interesa u slučaju ubistva mlade blogerke.

Brajanovi roditelji odlučili su se na ovakav korak nekoliko dana nakon što je javnost saznala da je on izvršio samoubistvo pucanjem sebi u glavu, prenosi New York Post.

Leš mladića pronađen je u parku 20. oktobra, a forenzičari su ga identifikovali preko zubnog kartona. Odmah je naložena i obdukcija, a porodični advokat je saopštio da je Brajan pištolj uzeo iz porodične kuće.

Advokat je ranije za DailyMail rekao da su ćutali o nestanku oružja, kako javnost ne bi dizala paniku.

- Nismo želeli da nikoga uznemirimo. Nismo želeli da ukoliko neko sretne Brajana na ulici pomisli da je opasan - rekao je advokat.

Porodica Londri ispitana je više puta od nestanka devojke, a kasnije i njihovog sina, a mnogi su tvrdili da oni pomažu sinu da pobegne od policije. Neki su čak mislili da se on krio u dvorištu porodične kuće.

Dok je trajala potraga za Londrijem, pojavila se informacija da su dronovi koji su leteli iznad njihove kuće usnimili Kris i Roberta u bašti. Oni su navodno bili kod jedne gredice u dvorištu, a mnogi su rekli kako vide još jednu ruku koja viri iz bašte, međutim ova teorija je kasnije odbačena.

Podsetimo, Brajan i Gabi su se upoznali u Long Ajlendu gde su odrasli. Njegovi roditelji su se preselili 2017. godine na Floridu, a par im se dve godine kasnije pridružio, gde su i živeli do svoje smrti.

Porodična kuća Londrija, procenjena je između 210 i 340.000 dolara, iako zvanične cene još uvek nema na sajtovima koji se bave prodajom nekretnina. Ono što se još uvek ne zna je da li će im pogibija Brajana i Gabi pomoći da podignu vrednost imovine, ili će cena biti ispod procenjene.

Video: Živi u zamku okružen grčkim boginjama i biblijskim motivima: Podigao sebi dvorac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA