≫ 

Beskućnik zapalio novogodišnju jelku u Njujorku: Visoka je 15 metara, imala je 10.000 ukrasa

Vatrogasci su ubrzo ugasili plamen, a na sreću niko nije povređen

  • 3

Jedna od novogodišnjih jelki na Menhetnu u Njujorku namerno je zapaljena, a za podmetanje požara uhapšena je jedna osoba.

Novogodišnja jelka koju je zahvatila vatra nešto p'osle ponoći nalazi se ispred sedišta Foks njuza na Menhetnu, a u istoj zgradi se nalaze i New York Post i Wall Street Journal.

Osumnjičenog za paljenje je najpre uočilo obezbeđenje Foksa nešto posle ponoći kako se penje na veštačku jelku visoku 15 metara, saopštila je policija.

Vatrogasci su ubrzo ugasili plamen, a na sreću niko nije povređen.

Policija je saopštila da je uhapšen 41- godišnji muškarac, inače beskućnik, zbog podmetanja požara i ugrožavanja poseda.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla upaljač, a za sada nije poznato d ali je prilikom podmetanja požara koristio još neko pomagalo.

Jelka je inače sadržala 10.000 staklenih ukrasa, 100.000 lampica i bilo je potrebno 21 sat za njeno kompletno ukrašavanje.

Izvršna dorektorka Fox News-a rekla je da će nova jelka uskoro biti postavljena kao poruka da može biti mira, svetlosti i radosti čak i u mračnom trenutku kao što je ovaj.

Za paljenje lampica na novoj jelki biće organizovana nova ceremonija.

Video: Tako to radi Džej Lo: Sve šljašti, jelka je spremna, Božić se dočkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA