≫ 

Bajden uradio drugi test na koronu

Bajden je na prvom testu bio negativan na kovid-19, koji je uradio pošto je obavešten da je jedan član osoblja Bele kuće bio pozitivan

  • 5
Džo Bajden Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džozef Bajden potvrdio je danas da je uradio još jedan test na kovid-19, pet dana nakon izlaganja virusu nakon kontakta s članom osoblja koji je inficiran, ali da još nije dobio rezultate.

Bajden je na prvom testu bio negativan na kovid-19, koji je uradio pošto je obavešten da je jedan član osoblja Bele kuće, koji je proveo oko 30 minuta u njegovoj blizini u predsedničkom avionu “Er Fors 1" u petak, bio pozitivan na testiranju u ponedeljak ujutru, saopštila je Bela kuća, prenosi Tanjug.

Rezultat PCR testa koji je Bajden uradio u ponedeljak, nakon što je obavešten o slučaju, bio je negativan, kao i antigenski test koji je uradio u nedelju kao deo redovnog testiranja, navela je portparolka Bele kuće DŽen Psaki u saopštenju, a prenosi agencija Rojters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA