≫ 

Otac i dva sina izgoreli na Božić: Zapalile se lampice na jelki, tragedija u Pensilvaniji

Supruga je uspela da pobegne iz kuće na vreme sa svojim najstarijim sinom

  • 0
Porodica King Foto: Gofundme.com

Otac i dva sina iz Pensilvanije poginuli su u požaru u subotu ujutro, a supruga je uspela na vreme da pobegne. Izgoreli su i porodični psi.

Erik King (41) i njegova dva sina, Liam (11) i Patrik (8) poginuli su na božićno jutro kada je požar nastao i zapalio njihovu kuću u Kvakertaunu oko 1:20 ujutro, piše NY Post.

Supruga je uspela da pobegne iz kuće na vreme sa svojim najstarijim sinom. Navodno su i uginula dva porodična psa.

- Dokazi su vrlo jasni, vatra je zapalila božićnu jelku. To je bilo pravo drvo, a ono gori vrlo brzo - rekao je šef policije Kvakertauna Skot Mekelri.

Vatra je uništila dom porodice King kao i kuću pored, s kojom je bila spojena. Susedna porodica je uspela pobeći nepovređena.

Porodica King je bila vrlo aktivna u zajednici. Građani su u roku jednog dana donirali 350.000 dolara za porodicu.

- Erik i Kristin su bili srednjoškolska ljubav i najsrećniji par. Uvek su bili nasmejani i pozitivnog duha. Porodica je bila veliki deo Kvakertaunove "Mlade košarkaške asocijacije" i provodili su dane i noći na bejzbol terenima - rekla je organizatorica Kristin Randazo.

- Porodica King je vrsta ljudi koji ovo mesto čine posebnim za život i pohađanje škole - stoji u Fejsbuk objavi školskog okruga Kvakertauna.

- Ovo je pravi užas. Uticaće na sve nas, na našu zajednicu, porodicu posebno, decu u školama i svima koji su ih poznavali - rekao je Mekelri.

Video: Muž naglas plače: Pronađena radnica koja je stradala tokom požara u Obrenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA