≫ 

Bodibilder pokušao na Božić da ubije roditelje milionere: Pucao im u glavu, pa pobegao u skupom automobilu

Roko i Vićenca vlasnici su građevinske firme, koja je izgradila neke od najpoznatijih nebodera u Njujorku poput sedišta kompanije "Goldman Saks" i "Bank of Amerika" na Menhetnu

  • 2
Dino Tomassetti, Rocco and Vincenza Tomassetti Foto: Instagram/dino_tomassetti, Facebook/Vincenza Tomassetti

Poznati bodibilder iz Nju Džerzija Dino Tomaseti, pucao je na svoje roditelje u njihovoj vili na Božić, a zatim je prema izveštaju policije, pobegao sa mesta zločina. 

Dino je osumnjičen da je pokušao da ubije svog oca Roka (65) i majku Vićencu (64). On je svojim roditeljima pucao u glavu, a oni su na sreću uspeli da prežive jer su na vreme hospitalizovani i operisani u bolnici.

Njegov otac još uvek se nalazi u teškom stanju i bori se za život.

Bodibilder je odmah nakon incidenta pobegao iz roditeljske vile vredne više od tri miliona dolara, ali je policija uspela da ga uhapsi. On je pronađen u svom skupocenom automobilu marke Kadilak.

Roko i Vićenca vlasnici su građevinske firme, koja je izgradila neke od najpoznatijih nebodera u Njujorku poput sedišta kompanije "Goldman Saks" i "Bank of America" na Menhetnu.

Dino Tomassetti Foto: Instagram/dino_tomassetti

Njegova majka vlasnica je poznatog plesnog studija.

Dino se trenutno nalazi u zatvoru gde čeka početak suđenja, a zločin koji će mu se stavljati na teret zavisiće od zdravstvenog stanja njegovih roditelja.

- Oni su zaista fini ljudi, nismo mogli da poželimo bolje komšije od njih. Nikada nas nisu uznemiravali. Često su nas pitali da li nekako mogu da nam pomognu, ne mogu da kažem nijednu lošu reč o njima - rekle su njihove komšije u izjavi za New York Post.

Oni su takođe dodali da ne znaju šta je moglo da dovede do ove užasne tragedije.

Video: Hulk u 8. deceniji ne izlazi iz teretane: Bodibildingom je počeo da se bavi tek kad je napunio 50

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA