≫ 

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo američkog tajkuna: Milioner otrovan tokom orgija, pa opljačkan?

Osumnjičene je navodno upoznao na žurci, nakon koje ih je pozvao u svoju hotelsku sobu

  • 1

Američkog tajkuna navodno su otrovala i opljačkala dvojica muškaraca u Madridu, koje je pozvao u svoju hotelsku sobu na orgije.

Hose Rosado (43) je pronađen mrtav u hotelskoj sobi dok je bio na odmoru u Madridu u oktobru, nakon što je njegov partner Nikolas Jang, sa kojim je bio skoro 13 godina u vezi, postao zabrinut jer ne može da ga dobije.

Zamolio je osoblje hotela Westin Palace da provere da li je dobro.

Snimci sa nadzorne kamere od 29. oktobra pokazuju da se Rosado vratio u hotelsku sobu sa dvojicom ili trojicom muškaraca, preneo je Daily Beast.

U početku se mislilo da je Rosado preminuo prirodnim putem, sve dok policija nije otkrila da je opljačkan.

U toksikološkom izveštaju pronađene su velike količine psihotropnih supstanci i alkohola, a njegova soba je bila u neredu. Međutim, slučaj nije proglašen ubistvom sve dok Rosadov partner nije potvrdio ukradene predmete.

Jose Rosado Foto: Policia International Interior

Dvojica neimenovanih muškaraca uhapšena su u Madridu zbog njegove smrti. Policija je uhapsila Rumuna (39), koji je hapšen devet puta do sada i Marokanca (29), koji je prethodno hapšen 17 puta zbog sličnih zločina.

Policija je objavila snimak u kojem se vidi kako istražitelji pretražuju kuću i trenutak kada dvojicu osumnjičenih sa lisicama na rukama odvode u stanicu.

Vlasti su zaplenile i odeću koju je jedan od navodnih ubica nosio u noći kada je Rosado otrovan.

Lokalna policija je rekla da je Rosado muškarce upoznao na žurci 29. oktobra, kada ih je pozvao u svoju hotelsku sobu na seks.

Veruje se da su osumnjičeni otrovali Rosada tako što su mu stavili drogu u piće pre nego što su ga opljačkali i otišli ​​u kupovinu sa njegovom kreditnom karticom.

Jose Rosado Foto: Policia International Interior

Navodno su mu dali smrtonosni koktel alkohola i tečnog ekstazija.

Istražitelji su rekli da je kombinacija droge i alkohola ubila Rosada, i veruju da su osumnjičeni i ranije koristili ovu zaveru.

Policija je ušla u trag osumnjičenima uz pomoć DNK nađenog na mestu zločina. Oni su u ponedeljak uhapšeni, a kod njih je pronađeno 2.500 evra u kešu, novi telefoni, kompjuterska oprema, nakit, dokumenta koja ne pripadaju njima i drugi vredni predmeti.

Video: Dečaka snimile kamere kako luta, posle nekoliko sati pronađen je mrtav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    29. decembar 2021 | 16:42

    Са запада само деструкција и болест вребају ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA