≫ 

Mališan ostao siroče uoči Nove godine: Otac mu stradao u nesreći, majka umrla prošle jeseni

Dvogodišnji dečak izgubio je majku kada je imao samo godinu dana, a sada mu je otac stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji

  • 0

Dru Truhiljo (2) ostao je siroče nakon što je za godinu dana ostao i bez oca i bez majke. Druov otac Endru poginuo je pre nekoliko dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u Kaliforniji, a majka mu se ubila prošle godine.

Endru (27) je u nedelju bio u automobilu sa Druom, svojom partnerkom i njeno dvoje dece, kada je izgubio kontrolu nad vozilom po snegu i sleteo sa puta. Mediji prenose da je na mestu ostao mrtav.

- Automobil je sleteo sa puta i udario u drvo. Gospodin Truhiljo zadobio je teške telesne povrede, i nije mu bilo spasa. Putnici koji su bili sa njim u vozilu tvrde da je pokušao da izbegne sudar sa drugim automobilom i da je tada došlo do sletanja sa puta - saopštili su iz policije.

Porodica Truhiljo nema je od bola. Jedva da je prošlo nešto više od godinu dana otkako su sahranili Druovu majku Taru.

- Naša beba, naš Dru, sada je siroče. Ne znamo šta će mu budućnost doneti. Mnogo strahujemo za njega... Tragedija koju je preživeo za ovako kratko vreme je strašna - rekao je njegov ujak Čarls Stoun.

Otac mu je bio divan čovek

Rođaci mališana tvrde da je Endru bio divan čovek, kojeg su svi voleli i poštovali.

- On je bio poseban momak. Taj bi ostavio sve što radi samo da drugom pomogne. Bio je dobra duša, fenomenalan mladića - priča Džon Truhiljo, ujak stradalo Endrua.

Članovi porodice kažu i da je Endru imao težak život. U jednoj saobraćajnoj nesreći zadobio je teške povrede noge, zbog čega nije mogao da radi kao vatrogasac, iako je to silno želeo. Umesto toga, zaposlio se u Hitnoj pomoći kao medicinski brat.

Bio je najsrećniji kada je dobio sina, ali je onda njegova porodica ostala zavijena u crno. Njegova supruga Tara počinila je samoubistvo u septembru prošle godine, nakon što se dugo borila sa postporođajnom depresijom.

U to vreme Tara je bila trudna i ona i Endru su čekali devojčicu.

- Gradio je život ispočetka. Sami on i mali Dru. Onda je upoznao tu devojku, ona je imala dvoje dece - priča Stoun.

Kobnog dana su svi krenuli da posete park Josemiti. U nesreći su povređena i deca. Srećom, niko nije dobio teške povrede.

- Dru je bio u sedištu i srećom, nije povređen mnogo - kažu rođaci koji su pokrenuli humanitarnu akciju da pomognu nesrećnom mališanu.

Brigu o mališanu preuzeće Endruovi roditelji, ali mališanu niko ne može da zameni mamu i tatu.

- Ima puno rodbine, svi ga obožavamo, ali za roditelje ne postoji zamena - kažu oni.

Mališan danima neprekidno traži oca i pita gde je.

- Kada mu kažemo da je tata otišao u raj, veoma se uznemiri - priča Džon.

Porodica kaže da mališanu ništa neće faliti, ali da će biti potreban novac kako bi mu se obezbedila pristojna budućnost. Zbog toga su otvorili GoFundMe stranicu.

Za manje od 24 sata skupljeno je više od 20.000 dolara, a plan je da skupe 100.000 dolara, kako bi imali za dečakovo školovanje i život.

Video: Zlatokosi iz Samaila ostvaruju se želje: Humani ljudi maloj Ivani izmamili osmeh na lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA