≫ 

Grad u Hurgadi: Turisti bežali po omiljenom letovalištu Srba, ovo se retko viđa

Turisti su bezuspešno pokušavali da se na putu do hotela zaštite peškirima, oni ih nisu zaštitili od grada veličine jajeta

  • 0
Tivat, nevreme grad Foto: Telegraf

Turisti u Hurgadi zatečeni su retkom olujom koja je na samom početku nove godine plaže tog odmarališta zasula krupnim gradom.

Na video snimcima podeljenim na društvenim mrežama vidi se kako turisti beže kako bi dosegli bezbednost svojih hotelskih soba dok velike lopte leda pdaju sa neba. Grad je u nekim slučajevima bio veličine prepeličjeg jajeta i naneo je štetu prozorima i krovovima-

Turisti su bezuspešno pokušavali da se na putu do hotela zaštite peškirima, a bukvalno su upadali kroz vrata hotela na bezbedno.

Zbog oluje su zatvorene i škole, a građanima i turistima je savetovano da se klone objekata koji mogu da budu potencijalno opasni, kao što su drveće i ulična rasveta.

Jedna žena iz Egipta na društvenim mrežama napisala je da "Hurgada izgleda kao Moskva", a ljudi su se šalili da ova Nova godina Ruse turiste verovatno podseća na dom.

Hurgada je veoma popularna među ruskim turistima, a na desetine letova iz Rusije pristigne u to letovalište svakog dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA