≫ 

Policija za nestalim mladićem tragala danima: Harvijevo telo pronađeno u reci

Mladić je nestao 17. decembra, a njegovo telo pronađeno je danas u Temzi, nedaleko od mesta na kom je poslednji put viđen

  • 0
Harvey Parker Foto: Metropolitan Police

Tokom potrage za 20-godišnjim mladićem koji je nestao nakon noćnog izlaska. Policija je u utorak oko 11.50 primila dojavu da se u Temzi nalazi telo.

Harvi Parker vodi se kao nestao od ranih jutarnjih sati 17. decembra kada ga je poslednji put nadzorna kamera kluba snimila oko 2.15 sati.

Rečna policija izvukla je telo iz vode, a uzrok smrti zasad nije poznat, piše Miror.

Harvi je 16 decembra bio na koncertu Lil Simza u londonskoj O2 akademiji u Brikstonu. Potom se vratio u svoj porodični dom kako bi se presvukao pre nego što je otišao u LGBT noćni klub.

Policija je objavila snimak sa nadzorne kamere koji pokayuje da je noćni klub napustio u 2.15 nakon ponoći.

Policija je počela sa pretragom Temze 22. decembra, nakon što je ukazano na to da je možda ušao u vodu u blizini mosta, ali nije bilo nikakvih informacija o tome da je pronađen.

- Nažalost, telo je pronađeno u Temzi u blizini mesta na kom je Harvi poslednji put viđen. Njegovoj porodici dostavljamo sve dostupne informacije, a takođe molimo medije da porodici pruže poštovanje i privatnost u teškim trenucima - kaže inspektorka Lusi O'Konor.

Video: Šestog dana potrage za mladićem iz Splita bez ronilaca: Brodići opremljeni sonarom pretražuju reku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA