≫ 

Adam uhapšen zbog nestanka ćerke: Niko je nije video 2 godine, isplivali užasni detalji

Nestanak devojčice prijavljen je prošle nedelje, ali je policija zatim otkrila da je ona poslednji put viđena u jesen 2019. godine

  • 0
Harmony Montgomery Foto: Facebook/Manchester NH Police

Otac nestale sedmnogodišnje devojčice Harmoni Montgomeri iz Nju Hempšira uhapšen je i optužen u vezi sa njenim nestankom, prema sudskim dokumentima.

Tužioci tvrde da je Adam Montgomeri (31) udario delimično slepu devojčicu u lice, a mediji su otkrili još neke užasne detalje. Navodno ju je terao da čisti toalet četkicom za zube i da satima stoji u ćošku.

On je optužen i da nije pružio informacije policiji o tome gde se ona nalazi.

Montgomeri je u julu 2019. udario Harmoni u lice i dao je oprečne priče o tome kada ju je poslednji put video, navodi se u policijskoj izjavi, prenosi CNN.

Nestanak devojčice prijavljen je prošle nedelje, ali je policija zatim otkrila da je ona poslednji put viđena u jesen 2019. godine.

Harmony Montgomery Foto: Facebook/Manchester NH Police

Adam se nalazi u pritvoru i ne sme da komunicira sa Kristal Sori, majkom devojčice ni sa svojom suprugom.

Policija Mančestera je počela da traga za devojčicom nakon što je Sori 18. novembra prijavila da je Harmoni nestala i da je nije videla duže od šest meseci.

Majka je rekla da je izgubila starateljstvo nad devojčicom u julu 2018. delimično zbog problema sa zloupotrebom supstanci i godinama pokušavala da locira Harmoni tako što je kontaktirala različite škole i vozila do adresa povezanih sa Adamom Montgomerijem, ali nije uspela da je locira, prema izjavi pod zakletvom.

Poslednji put kada je videla ćerku bilo je oko Usksra 2019. preko Fejs poziva, prema istražiteljima.

Policija je nastavila da traga za Harmoni i Montgomerijem prošle nedelje i stupila je u kontakt sa njenim ujakom Majklom Montgomerijem, koji im je rekao da "je zabrinut da ju je Adam fizički zlostavljao", navodi se u izjavi pod zakletvom.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA