≫ 

Ubijeni tinejdžer srpskog porekla i ubica odrasli zajedno. Robertov otac: Napravio mu zasedu

Osumnjičeni za ubistvo je navodno rekao policiji da je "samo želeo da ga uplaši", ali ne i da ga ubije

  • 0
Robert Trajković Foto: Youtube/Il Piccolo, Društvene mreže

Robert T. (17), tinejdžer srpskog porekla pronađen je mrtav u subotu uveče u hostelu u centru Trsta. Zbog njegovog ubistva uhapšen je Marokanac Ali Kašim (21). Njih dvojica bili su bliski prijatelji, prenose italijanski mediji.

Robert i Ali su odrasli zajedno, delili su igračke u detinjstvu i rana tinejdžerska iskustva. Ali i četiri godine mlađi Robert imali su istu grupu prijatelja i posećivali su jedan drugog sve do pre nekoliko meseci, kada je Robert počeo da se viđa sa bivšom devojkom njegovog prijatelja, prenosi Italy 24.

Prvo su se posvađali, zatim su počele uvrede i pretnje sve do prošlog petka uveče, kada je Ali Robertu stegao staru omču oko vrata i zadavio ga.

Robert je trebalo da se sastane sa svojom 22-godišnjom devojkom u hostelu u Trstu, gde je iznajmila sobu. Robert je u petak uveče oko 23 sata napustio kuću i nestao.

Pre nego što je otrkivena njegova tragična smrt, njegovi roditelji su na društvenim mrežama objavili apele kako bi ohrabrili potragu za njim. Posle nekoliko sati čekanja i neizvesnosti, stigle su strašne vesti - Robert je ubijen u podrumu hostela, prenosi italijanski medij. Za njegovo ubistvo uhapšen je njegov prijatelj Ali.

Prema pisanju medija, Ali je navodno rekao policiji da je "samo želeo da ga uplaši", ali ne i da ga ubije.

Ali i njegova bivša devojka zajedno su živeli godinu dana u Nemačkoj. Navodno su pričali i o braku, pre nego što ih je pandemija ostavila bez posla.

Morali su da se vrate u Trst, gde je ona navodno raskinula veza i počela da se zabavlja sa Robertom. Njihova kratka veza završila se ubistom tinejdžera.

Nakon ubistva, Ali je navodno ostavio telo prijatelja u podrumu i vratio se svakodnevnom životu. Nakon pronalaska tela, karabinjeri su u subotu uveče pokucali na vrata Marokanca, kojem se tada slošilo. Odveden je u bolnicu i saslušan sutradan.

Robert Trajković Foto: Društvene mreže

Peter T, otac 17-godišnjeg tinejdžera, govorio je o ubistvo svog sina i rekao da se radi o zasedi.

Prema njegovim rečima, Robert je imao sastanak sa devojkom u hostelu.

- Njen bivši dečko je bio ljubomoran. Napravio mu je zasedu, znao je da Robert dolazi tamo. Ali je bio sa bivšom devojkom, pa je izašao i zadavio Roberta. Sa njima je navodno bio i jedan Rumun - rekao je otac žrtve za medije.

On kaže da se još uvek ne zna da li Roberta stavili u automobil ili su ga odmah tamo zadavili.

Neki mediji prenose da je Robert kidnapovan, stavljen u auto, ubijen i zatim sakriven u podrumu hostela.

Video: Jeziva scena na benzinskoj pumpi: Zapalio rezervoar, dok je žena vozač još bila unutra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA