≫ 

Drama u gradskoj upravi kraj Kelna: Zbog kovid potvrde izvadio bocu benzina i polio 3 radnice

Ostali radnici gradske uprave su savladali muškarca i držali ga do dolaska policije

  • 0
Benzin, šibice, čovek zapalio čoveka Foto: Shutterstock

Pošto je zamoljen da napusti gradsku upravu u Dormagenu kod Kelna jer nije imao potvrdu za pravilo 3G, 28-godišnjak je u četvrtak benzinom polio tri radnice, a potom i sebe. Naime, mladić je morao da dokaže da je vakcinisan, da ima negativan test na korona virus ili da ga je preležao.

Nakon što je radnice polio benzinom, izvadio je upaljač i držao ga okrenutog ka njima, saopštila je policija u Neusu, piše Fenix Magazin. Ostali radnici gradske uprave Dormagena su savladali muškarca i držali ga do dolaska policije. Prema navodima policije, tri žene su imale blagu iritaciju očiju i disajnih puteva.

Kako navode iz policije, muškarac je prethodno upravi dostavio dopis u kojem je, kao azilant, tražio jednokrevetnu sobu.

Zatim je zamoljen da napusti zgradu, nakon čega je izvadio plastičnu bocu s benzinom. Muškarac je izlio oko litar benzina. Policija je 28-godišnjaka prevezla na psihijatrijsku ustanovu.

Video: Čoveka pokušali da opljačkaju, odbranio se tako što ih je okupao benzinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA