SAD upozorava: Rusija bi mogla da napadne Ukrajinu nakon neuspeha u pregovorima

Ovo upozorenje usledilo je nakon što su veb sajtovi ukrajinske vlade ugašeni nakon masovnog sajber napada. Tom prilikom ugašeno je sedam sajtova ministarstava, kao i sajtovi trezora, Hitne pomoći i nekoliko državnih službi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vladimir Dj
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Viki

    16. januar 2022 | 09:44

    To Ameri i hoce. Rat u Evropi za koji ce biti kriva Rusija. Ako uleti u zamku.

  • NekoKo

    16. januar 2022 | 05:09

    Samo Ukrajinu.? Ako Rusija napdane samo neka se nadaju da će to biti samo Ukrajina i da će se Rusi igrati rata sa konvencionalnim oružjem. Sleduje raketno svičovanje u prvom redu zpadnoj Evropi, tačnije svih onih koji imaju NATO i američke vojne baze. To Evropljani trebaju da se zahvale svojim korumpiranim i marionetskim političarima koji su prihvatili vazalski odnos prema Amerikancima. Kauboje zabole lakat, oni će to samo da gledaju i prstom neće mrdnuti. Za Rusiju bi bilo gadno da napadne Ameriku direktno, isto tako i za Ameriku ako napadne Rusiju. Dakle, taj scenario se jedino i sigurno neće dogoditi. To su dve jedine i sitinske super sile koje ako bi se direktno sukobile ne bi ostali dugmići ni od jedne. Pobedio bi otprilike onaj ko prvi reaguje a to em je opasan rulet, em bi pobeda bila krajnje pirova. Čak i u tom svenario i da Rusija bude uništena od Amerike, Evropi preti totalno brisanje sa mape. Rusija i Amerika decenijama razvijaju super oružja, štitove, nuklearno oružje i pre svgea rakete koje su naučna fantastika za ostatk sveta pa čak i za vrlo ozbiljnu Kinu. Ostatak razvijenog sveta se bavio industrijom, ekonomijom, BDP-om isl. a to kada počnu da doleću nuklearke od ispod mora, sa mora, sa kopna, iz vazduha i bukvalno svemira ne pomaže. Mogu samo da gledaju, nemoćnije nego što smo mi svojevremeno gledali NATO bombardere.

  • Ako zagusti

    15. januar 2022 | 22:35

    Rusi nek beze nama u Srbiju.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA