Zadavio devojku, pa se ubio: FBI pronašao pisano priznanje momka blogerke

- Istraga nije pronašla bilo koju drugu individuu, osim Brajana Londrija, da je direktno uključena u tragičnu smrt Gabi Petito - navodi FBI

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka

Foto: Instagram/gabspetito

Brajan Londri ostavio je pisani trag koji pokazuje da je on odgovoran za smrt svoje devojke Gabi Petito, čiji je nestanak prošle godine pokrenuo veliku potragu od Jute do Floride, naveo je FBI. Petito je nestala dok su putovali širom Amerike u kombiju. Njen nestanak prijavili su roditelji 11. septembra, pošto se nekoliko dana nije javljala na pozive ni odgovarala na poruke.

Federalni istražitelji su i formalno zatvorili istragu koja je otpočela otkrićem tela Gabi Petito, 22-godišnje influenserke, 19. septembra prošle godine u Vajomingu, prenosi NBC news.

Telo Brajana Londrija pronađeno je 20. oktobra na Floridi.

- Svi logični istražni koraci su zaključeni u ovom slučaju - maveo je u izjavi Majkl Šnajder, specijalni agent FBI iz Denvera.

- Istraga nije pronašla bilo koju drugu individuu, osim Brajana Londrija, da je direktno uključena u tragičnu smrt Gabi Petito.

Londrijevo telo je pronađeno u parku prirode nedaleko od kuće njegovih roditelja na Floridi. Pretragom terena pronađeni su i ranac, sveska i revolver koji su pripadali Londriju.

- Pregledanjem sveske pronađeni su pisane izjave kojim Brajan Londri preuzima odgovornost za smrt Gabi Petito - navodi se u saopštenju FBI.

Medicinski istražitelj presudio je da je Londri preminuo od rane vatrenim oružjem koju je sam sebi naneo.

Petito je zadavljena najmanje tri nedelje pre nego što su njeni ostaci pronađeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA