≫ 

Pronađeno telo advokatice Ane, koja se udavila na Bogojavljanje

Suprug je identifikovao telo supruge

  • 0
Bogojavljanje, Časni krst, Rusija

Foto: Tanjug/AP

Policija je pronašla i izvukla iz vode telo mlade advokatice Ane Uskove (40), koja je poginula prilikom kupanja na Bogojavljanje.

Ana je snimljena kako skače u vodu u zaleđenoj reci Oredež kod sela Vajra, istočno od Sankt Peterburga, i više nije izronila.

Njen suprug i drugi okupljeni su očajnički pokušavali da je spasu, dok su deca okolo vrištala, ali struje su bile prejake i odvukle su nesrećnu ženu.

Na snimku, koji je uznemirio svet, čuju se kako njena deca, koja imaju 10 i 14 godina, vrište dok njihov otac pokušava da pronađe Anu.

Njeno telo pronađeno je na oko kilometar od mesta gde je uskočila u vodu.

- Telo je identifikovao suprug - saopštili su iz policije.

Nadležni su saopštili da mesto gde je Ana skočila u vodu nije bilo predviđeno za kupanje na Bogojavljanje, što su potvrdili i iz crkve.

- Kupanje na ovom mestu nije bilo dogovoreno sa vlastima, ni sa crkvom. Na oko kilometar odatle je bilo organizovano kupanje i tu su bili spasioci i pripadnici policije, kao i ekipe hitne pomoći. Nažalost, neki ljudi su odlučili da se sami organizuju - rekao je sveštenik Aleksandar Asonov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA