≫ 

Ubila se bivša misica SAD: Skočila sa 29. sprata zgrade u Njujorku, pre smrti objavila poruku na Instagramu

Pronađena je mrtva na trotoaru u nedelju ujutru

  • 1
Cheslie Kryst Česli Krist Foto: Tanjug/AP

Bivša mis SAD Česli Krist umrla je u nedelju ujutru, potvrdili su njena porodica i policija. Imala je 30 godina.

Krist, koja je bila mis SAD 2019. godine, umrla je nakon što je skočila sa zgrade na Menhetnu, saopštila je policija Njujorka.

- Sa velikom tugom delimo vest o smrti naše voljene Česli. Njena svetlost je inspirisala druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Brinula je, volela, smejala se i sijala - rekla je njena porodica, prenosi CNN.

Bivša misica je pre smrti objavila svoju fotografiju na Instagramu.

- Neka vam ovaj dan donese odmor i mir - napisala je uz svoju fotografiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

Krist je skočila sa 29. sprata 60-spratnice oko 7:15 ujutru i pronađena je mrtva na trotoaru koji je bio prekriven snegom.

Živela je na devetom spratu zgrade, bila je sama kada je skočila i poslednji put je viđena na terasi na 29. spratu, rekao je izvor, prenosi New York Post.

Izvori kažu da je bivša misica ostavila poruku u kojoj je napisala da želi sve da ostavi svojoj majci, bivšoj takmičarki koja je krunisana kao Mis Severne Karoline 2002.

U poruci nije navela motiv svog postupka, dodao je izvor.

- Ne samo da je lepa, već je bila i pametna - bila je advokat. Imala je život na koji bi svako bio ljubomoran. … To je tako tužno - rekao je izvor iz policije.

U oktobru 2019. godine na Svetski dan mentalnog zdravlja govorila je na Fejsbuku, nudeći savete o tome kako se ona nosila sa stresom.

- Puno radim da očuvam svoje mentalno zdravlje i najvažnija stvar koju sam uradila je da razgovaram sa savetnikom. Zaista je lako razgovarati sa njom. Ona mi daje odlične strategije, posebno ako sam tužna ili srećna ili imam naporan mesec pred sobom. Kada ne razgovaram sa savetnikom, na kraju svakog dana provodim vreme da se dekompresujem. Isključim telefon, ne odgovaram na poruke. Samo sedim i gledam svoje omiljene filmove - rekla je ona.

O ovom problemu govorila je opet 2020. godine u intervjuu za The Hilltop.

- Postoje tri stvari koje radim u vezi sa brigom o sebi. Pod 1, pokušavam da postavim redovan raspored tako da mi alarm zvoni svaki dan u 6:45. Znam da ustajem i da počinjem dan. Pod 2, pokušavam da postavim veoma jasne granice, pa iako sam kod kuće i imam kompjuter, telefon sa sobom, završavam sa odgovaranjem na mejlove u 18 sati, ne odgovaram na poruke. Gotovo je. Treće, imam redovan raspored vežbanja koji održava moje telo zdravim, a um oštrim - rekla je ona tada.

Krist je bila advokatica koja je nastojala da pomogne reformu američkog pravosudnog sistema. Dobila je tri diplome na dva univerziteta.

Poreklom je iz Severne Karoline. Radila je građanske parnice za advokatsku kancelariju i pomagala zatvorenicima koji su možda nepravedno osuđeni, kako bi besplatno mogli da dobiju smanjenje kazne.

Video: Pula: Sin ubio majku i oca, tragedija se dogodila u mirnom, porodičnom delu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA