Devojčicu tražile komšije i policijski psi: Pronađena mrtva u dvorištu pod nejasnim okolnostima

Istraga je u toku

  • 0
Policija Velika Britanija Foto: Tanjug/AP

Dvogodišnja devojčica pronađena je mrtva u svom dvorištu u Londonu, nekoliko sati nakon što je prijavljen njen nestanak. 

Nakon što su roditelji prijavili njen nestanak, policija je krenula u potragu za njom. Ona je posle nekoliko sati kasnije pronađena u dvorištu i tada nije davala znakove života.

Na lice mesta je odmah došla Hitna pomoć. Lekari su pokušali da reanimiraju devojčicu, međutim nije joj bilo spasa.

Londonska policija je saopštila da je uzrpok smrti devojčice nepoznat. Njeno telo je poslato na obdukciju, nakon čega će biti poznato više detalja.

Šoriva Begam, koja živi u kući pored, ispričala je da je čula ženski plač na ulici, pre nego što se i sama uključila u potragu za devojčicom, piše Independent.

- Otvorila sam ulazna vrata i videla sam veliki broj ljudi. Tada sma ugledala i svoju komšinicu koja je bila sva u suzama. Pitala sam je šta se dešava, rekla mi je da je njena ćerka nestala - kaže Begam.

Nekoliko desetina ljudi se okupilo, pretražili su kuću i dvorište, međutim niko nije uspeo da je pronađe.

- Policija je pretražila i dvorišta nas komšija, međutim nisu je pronašli. Oko pet popodne u potragu su uključeni i policijski psi. Kasnije sam videla ambulantna kola i lekare kako nose devojčicu - rekla je komšinica.

Portparol policije rekao je da je dvorište u kom je devojčica pronađena, nije adresa na kojoj je ona stanovala, ali je adresa sa koje je prijavljen njen nestanak.

Policija je pokrenula istragu povodom smrti devojčice, a za sada još uvek niko nije uhapšen.

Video: Ovo je bio rasplet kome smo se nadali: Četvorogodišnja Kleo pronađena posle više od dve nedelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA