• 0

Kralj Maroka obavio telefonski razgovor sa roditeljima preminulog dečaka: "Božja volja je bila nezaustavljiva"

, Telegraf

Kralj je istakao da je pomno pratio razvoj bolnog incidenta i da je dao uputstva nadležnim organima da preduzmu neophodne mere i ulože sve moguće napore da spase dečaka, ali da je Božja volja nezaustavljiva i da je dete odgovorilo na poziv Svevišnjeg

  • 0
Maroko, spasavanje dečaka, bunar, Rayan Awram Rajan Avram

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je petogodišnji Rajan, koji je proveo četiri dana u bunaru dubokom 32 metra preminuo, kralj Muhamed VI je obavio telefonski razgovor sa dečakovim roditeljima, saopšteno je iz kraljevskog kabineta.

U toj bolnoj okolnosti, kralj Muhamed je izrazio najdublje saučešće i iskreno saosećanje svim članovima porodice preminulog dečaka, istakavši da je "božja volja bila nezaustavljiva", kao i da se moli da dečak bude primljen u raj, a da njegovoj porodici bude podareno strpljenje i uteha.

Kralj je istakao da je pomno pratio razvoj bolnog incidenta i da je dao uputstva nadležnim organima da preduzmu neophodne mere i ulože sve moguće napore da spase dečaka, ali da je Božja volja nezaustavljiva i da je dete odgovorilo na poziv Svevišnjeg.

On je pohvalio napore organa vlasti, javnih snaga i asocijativnih aktera, kao i sveopštu solidarnost i široko saosećanje prema porodici preminulog dečaka.

U zaključku svog obraćanja, kralj je uverio porodicu u svoju veliku dobronamernost i veliku brigu.

Video: Marokanski spasioci izvukli petogodišnjeg dečaka iz bunara uz povike Alah Akbar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok