≫ 

Političara napali antivakseri ispred parlamenta: Pominjali izdaju i voditelja pedofila

Incident se dogodio u Engleskoj, a na licu mesta uhapšeni su muškarac i žena

  • 0
Londonska policija

Foto: Shutterstock

Policija je morala da se umeša pošto je lidera Laburističke stranke u Engleskoj Kira Starmera morala da spasi od besnih antivaksera koji su ga čekali ispred parlamenta, navodi Miror.

Starmer je izašao iz Vestminstera kada su ga okružili protestanti koji su izvikivali pogrdne reči, nazivali su ga "izdajnikom", a pojedini su ga pitali "Zašto je pustio da se izvuče Džimi Savil", kao i da "štiti pedofile", pre nego što se policija umešala i uvela ga u policijski automobil.

Incident se desio nekoliko dana pošto je Boris Džonson u parlamentu lažno tvrdio, navodi Miror, da je Kir Starmer lično kriv jer pedofil Džimi Sevil nije procesuiran.

Podsetimo, britanski voditelj Džimi Sevil, preminuo 2011. godine, zlostavljao je stotine osoba tokom šest decenija, počinio je ukupno 126 napada, uključujući 34 silovanja, a njegova najmlađa žrtva imala je svega osam godina, navodi se u izveštaju policije. Nekada najveća zvezda Bi-Bi-Sija zlostavljala je uglavnom žene, koje su u preko 70 odsto slučajeva bile maloletne, i to u prostorijama britanske medijske kuće i u bolnicama u kojima se bavio humanitarnim radom.

Na licu mesta uhapšeni su muškarac i žena zbog napada na radnika hitne službe i bacanja saobraćajnog čunja na policajca. Njih dvoje su odvedeni u pritvor.

Video: Dr Kon o protestu antivaksera ispred njegove zgrade: Mengela im neću oprostiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA