Osuđen muškarac koji je ubio ženu posle 30 godina braka: Dok je ubadao kuhinjskim nožem vikao da je voli

Tokom suđenja saznalo se da je njegova bivša žena više puta policiji prijavila Nikolasa za nasilje i da je u vreme napada bio pod kaucijom jer ju je neprestano uhodio

  • 3
Nicolas Hutchins Foto: Met Police

Nikolas Hačins iz Satona koji je kuhinjskim nožem ubio svoju ženu, nakon što ga je napustila zbog njegovog posesivnog ponašanja, osuđen je danas. 

On je na sudu priznao da je imao probleme sa ljubomorom, kao i da je detaljno isplanirao plan kako da ubije svoju ženu nakon što ga je napustila.

Nikolas je bivšu ženu sačekao 31.jula 2020. godine u uličici blizu kuće u kojoj je živela, a sve vreme je u rukama imao veliki nož. Kada je žena krenula na pasao, on ju je susreo, saterao u ćošak, a zatim joj je nekoliko puta zario nož u grudi, govoreći joj da nije trebalo da ga ostavi i da je voli.

Njoj su u pomoć ubrzo pritrčale komšije koje su uspele da savladaju Nikolasa i obore ga na zemlju.

Nakon hapšenja policiji je rekao da "ako on ne može da je ima, neće je imati niko".

Više puta ga je prijavljivala za nasilje

Tokom suđenja saznalo se da je njegova bivša žena više puta policiji prijavila Nikolasa za nasilje i da je u vreme napada bio pod kaucijom jer ju je neprestano uhodio.

Bivši par bio je u braku 30 godina i imali su dvoje dece. Nikolasovo nasilje prema ženi eskaliralo je poslednjih nekoliko godina. Prvi put ju je udario 2016. godine kada se vratila iz provoda sa drugaricama. On ju je sačekao u pijanom stanju, rekao joj je da je šljam, a zatim ju je udario po licu dok je skidala šminku. Od siline udarca slomio joj je zglob.

Ona je nakon toga odmah pozvala policiju, međutim on je tada osuđen samo zbog uznemiravanja, a ne za napad i dobio je uslovnu kaznu.

- Ja sam ljubomoran, mada možda ljubomora nije prava reč. Volim je do smrti, ona je jedina žena koju sam ikada poljubio - govorio je tada on, piše Mirror.

Njegova žena je nakon toga rešila da ga napusti i preselila se u kuću svoje sestre, mada je on i tu nastavio da je proganja.

Ona je njegova uznemiravanja prijavila policiji koja ga je osudila na uslovnu kaznu i on je pušten uz kauciju. Samo nekoliko dana kasnije odlučio je da ubije svoju suprugu.

- Volim te, nije trebalo da me ostaviš - rekao joj je Nikolas pre nego što je počeo da je ubada nožem.

Dok je nju odvozilo vozilo Hitne pomoći on je nastavio da viče na sav glas kako je voli.

Video: Banda razbojnika pretukla oca pred detetom: Šutirali ga, vadili nož - čeljade sve gledalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    8. februar 2022 | 22:38

    U očima mu se vidi /ludilo!🤦‍♀️

  • Dusan

    9. februar 2022 | 01:02

    Svaka cast za 30 godina...

  • Lord

    9. februar 2022 | 09:57

    Naravno da je sudstvo krivo,dali mu uslovnu kaznu,umesto u kavez,to ludilo se ne moze leciti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA