≫ 

Izudarao i opljačkao tajlandsku manekenku na stanici: Hapšen čak 44 puta zbog raznih zločina

Manekenka koja se preselila sa Tajlanda u Njujork da bi studirala engleski i nastavila karijeru modela, rekla je da je "srećna što je živa" nakon incidenta

  • 0

Muškarac koji je hapšen čak 44 puta optužen je za brutalni napad na 23-godišnju tajlandsku manekenku koja je ostala okrvavljenog lica u Njujorku prošlog novembra.

Incident, koji su snimile nadzorne kamere, dogodio se na platformi metroa oko 4 sata ujutru, 22. novembra prošle godine.

Žrtva, Bev Džiradžariavetč, čekala je voz kako bi se odvezla kući kada ju je neko zgrabio s leđa, vukao duž perona, udario je pesnicom u lice i pobegao sa njenim novčanikom.

Kako je rekao njen advokat Erik Parns za Dejli mejl, napad je manekenku ostavio "nesumnjivo traumatizovanu" nakon čega su je uporno mučile noćne more.

Devojka koja se preselila sa Tajlanda u Njujork da bi studirala engleski i nastavila karijeru modela, rekla je da je "srećna što je živa" nakon incidenta.

Policija je u subotu saopštila da je optužila 40-godišnjeg Kevina Daglasa za pljačku drugog stepena, pljačku trećeg stepena i napad drugog stepena u vezi sa napadom od prošlog četvrtka.

Daglas je, međutim, bio u policijskom pritvoru od 22. novembra, kada je uhapšen samo nekoliko sati nakon što je navodno napao tajlandsku manekenku - zbog odvojenog zločina koji je navodno počinio na Jamajci. Policija je uspela da ga poveže sa incidentom u metrou tek prošle nedelje.

Zapisi pokazuju da je Daglas hapšen 44 puta zbog zločina koji datiraju iz 1977. Čak je 13. maja 2019. uhapšen rekordnih 16 puta u jednom danu, prema pisanju Njujork Posta. Daglas ostaje iza rešetaka uz kauciju od 75.000 dolara. Na sud će se vratiti 11. aprila.

Vest o hapšenju donela je osećaj olakšanja napadnutoj devojci.

- Ništa ne može da promeni ono što mi se dogodilo, ali srećna sam što znam da on to ne može učiniti nekom drugom - rekla je za Njujork Post.

Video: Zamalo krađa patika, zamalo da se završi srčanim udarom prodavca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA